BAŞKAN ÇELİK'TEN YENİ YIL MESAJI

Aralık 30 ,2020

Yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “2021 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur,  mutluluk ve sağlık getirmesini; insanlığın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.  Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  yayımladığı mesaj ile yeni yılı kutladı. Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla geride bırakıp, yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşadığımızı ifade eden Başkan Çelik mesajında şöyle dedi;  “2020 deyince aklımıza çok da güzel şeyler gelmese de geçirmiş olduğumuz 12 aya dönüp olumlu yönden baktığımızda,  aslında bazı güzellikleri de geride bıraktığımızı görebiliyoruz. 2020'ye doğal afetler ve koronavirüs salgını damga vurmuş olsa da yardımlaşmanın, kardeşlik duygularının tekrar hatırlandığı, komşuluk ilişkilerinin ne kadar kıymetli olduğunu, geleneğimizden ve inancımızdan gelen temizlik hassasiyetinin ne kadar gerekli olduğunu hatırladık. Unutulmaya yüz tutmuş hasretlerimizin yeniden gün yüzüne çıktığına şahitlik ettik.  İnanıyor ve ümit ediyoruz ki;  yeni yılda bu musibeti başta milletimiz olmak üzere tüm insanlık yenecek, virüsün enkazı kaldırılacak, yaralar gecikmeksizin sarılacaktır. Yaşadığımız bu zorlu süreçte hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.”

“2023 HEDEFLERİNE HAZIR BİR ŞEHZADELER İÇİN…”

Göreve geldiklerinde içlerinde taşıdıkları hizmet etme aşkının ilk günkü heyecanla 2021’de de devam edeceğini belirten Başkan Çelik “Demokrasi ve özgürlük anlayışı, kalkınma ve refah parolasıyla 2023 hedeflerine ilerleyen Türkiye’de 2023 hedeflerine hazır bir Şehzadeler için imkansız denilenleri mümkün, hayal edilenleri gerçek yapma gayretimizden asla geri adım atmayarak, bu azim ve kararlılıkla gece gündüz çalışacağız. Allah yeni yılda ilçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle 2021 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur,  mutluluk ve sağlık getirmesini; insanlığın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyorum.  Yeni yılınız kutlu olsun.” dedi.