BAŞKAN ÇELİK'TEN KÜTÜPHANELER HAFTASI'NDA MİLLET KIRAATHANESİ MÜJDESİ

Nisan 01 ,2021



Kütüphaneler Haftası kapsamında Şehzadeler Belediyesi Prof. Dr. İlhan Varank  Millet Kıraathanesi’nde öğrenciler ile bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, öğrencilere kitap hediye ederek, bir de yeni bir Millet Kıraathanesi’nin müjdesini verdi. Başkan Çelik, “Eski Adliye Lojmanlarının olduğu yerin tahsisini Milli Emlak’tan aldık. Orada daha büyük bir Millet Kıraathanesi yaparak,  halkımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Şehzadeler Belediyesi Prof. Dr. İlhan Varank  Millet Kıraathanesi’nde ders çalışıp  sınavlara hazırlnana öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrencilere kitap armağan eden Başkan Çelik, bir de müjde verdi.

“AYDA EN AZ BİR KİTAP OKUMALIYIZ”

Prof. Dr. İlhan Varank  Millet Kıraathanesi’nden yararlanan öğrenciler arasında hukuk fakültesi kazananlar olduğunu hatırlatan Başkan Çelik “İnanıyorum ki bu kardeşlerimiz de istedikleri bölümleri kazanacaklar. Çok başarılı bir şekilde eğitim hayatlarına devam edeceklerdir. Bu vesileyle tüm kardeşlerimize başarılar diliyorum. Tüm kitapseverlerin Kütüphaneler Haftasını kutluyorum. Ayda en az bir kitap okumalıyız. Okursak bilgi sahibi ve güçlü oluruz. Biz medeniyetimizdeki başarıları kitap okumaya, bilgi sahibi olmaya borçluyuz.  “ dedi.

YENİ MİLLET KIRAATHANESİ YAKINDA

Şehzadeler Belediyesi olarak tarihi Kurşunlu Han’da bir Millet Kıraathanesi oluşturduklarını hatırlatan Başkan Çelik yeni bir Millet Kıraathanesinin daha müjdesini verdi. Başkan Çelik “Eski Adliye Lojmanlarının olduğu yerin tahsisini Milli Emlak’tan aldık. Projemiz tamamlanmak üzere. Birkaç aya kadar da ihalesine başlayacağız. Orada çok güzel, daha büyük bir Millet Kıraathanesi yapacağız. Daha çok gencimiz gelip orada kitap okuyabilecek. Bu Millet Kıraathanesini Şehzadeler halkının hizmetine sunmayı hedefliyor, bunun için çalışıyoruz. Bu müjdeyi de Kütüphaneler Haftası vesilesiyle vermiş olalım.” şeklinde konuştu.

ŞEHZADELERİN MİNİKLERİ DE KUTLADI

Başkan Çelik, daha sonra Şehzadeler Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’ne geçerek buradaki minikler ile bir araya geldi. Minik öğrencilerin Kütüphaneler Haftası etkinliklerine katılan Başkan Çelik,  onlara çeşitli kitaplar hediye etti.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45