BAŞKAN ÇELİK'TEN GÜVEN TAZELEYEN BAŞKANLARA TEBRİK ZİYARETİ

Mayıs 12 ,2022



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan kongreler ile güven tazeleyen Manisa Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş ve yönetimi ile Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke ve yönetimini ziyaret ederek, tebrik etti.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  kongrelerini tamamlayan esnaf odalarına tebrik ziyaretlerine devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Manisa Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş ve yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyaretine ilişkin konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; “Kongrede güven tazeleyen Manisa Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş bizim hem başkanımız hem de ağabeyimiz. Her gördüğümüz yerde bizlere bir ağabey sıcaklığını hissettiriyor. Bugüne kadar bu ağabey kardeş ilişkisiyle müşterek hizmetlere imza attık, programlarda birlikte olduk. Bugün de başkanımız ve yönetimini güven tazeleyerek seçildikleri için tebrik ediyorum.  Şehzadeler Belediyesi olarak her zaman yanlarında ve emirlerinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Nazik ev sahiplikleri için çok teşekkür ediyorum. Allah’tan sağlık, afiyet ve huzur içerisinde nice yıllar üyelerine güzel hizmetler yapmalarını niyaz ediyorum”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i kardeşi, oğlu gibi gördüğünü ifade eden Manisa Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş ise “Başkanımıza bizi ziyaret ettiği için çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızı her zaman takdir ediyor ve destekliyorum. Makamı evimiz gibi. Ağabey kardeş ilişkileri içerisindeyiz.  Ziyaretine çok memnun oldum, çok teşekkür ederiz.” dedi.

 SONRAKİ DURAK MANİSA MOTORLU ARAÇLAR TAMİRCİLERİ ODASI

Başkan Çelik’in sonraki durağı Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Odası oldu. Başkan Ahmet Ülke ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Çelik,  Ülke ve yönetimini tebrik ederek, şöyle konuştu; “Yeni dönemde de kendilerine üstün başarılar diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak her daim esnaf ve sanatkarımızın yanındayız.  Bugüne kadar tüm odalarımız ve başkanları ile gerek üyeleri gerekse de şehrimizin genel konularında hep fikir alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki yeni dönemde de aynı anlayışla, birlik, beraberlik ruhu içerisinde daha iyi ne yapabiliriz , vatandaşlarımıza daha fazla ne yapabiliriz anlayışıyla fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Başkanımız ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun”

Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke ise memnuniyetini şu sözlerle ifade etti; “Başkanımıza ziyareti için çok teşekkür ediyorum. Biz kendisiyle oda başkanı belediye başkanı sıfatıyla değil, ağabey kardeş sıfatıyla görüşüyoruz. Ne zaman arasak telefonu, kapısı bize açık. Güler yüzlü, esnaf dostu ağabeyimize ziyareti için teşekkür ediyorum. Ayaklarına sağlık”

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45