BAŞKAN ÇELİK'TEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Haziran 19 ,2020

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yayımladığı mesajla Babalar Günü’nü kutladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “İnsan toplu yaşayan sosyal varlıktır ve toplumun ilk sosyal kurumu ailedir. Toplumu oluşturan bireyler ailelerde çoğalır. Çocuklar, ailenin mimarı ve koruyucu melekleri olan anne ve babaların çabası, sevgisi, gayreti ve fedakârlığından oluşan manevi iklimde hayat bulur, bireysel ve toplumsal değerleri kazanır. Baba, evlat için sırtını yasladığı dağdır, adam gibi adamdır. Baba dürüstlüğün, doğruluğun, cesaretin, fedakârlığın sembolüdür. Evlat, yalnız yürüyeceği yolun ışığını ondan alır. Toplumsal geleceğimiz için, dirlik ve düzenimiz için, çocuklarımız için ailelere ihtiyacımız var ve ailelerin direği olacak dosdoğru babalara, evlatlarının dünyaya gelişi için dünyaya gelen babalara, nefsini eksik sıfatlardan arındırmış, ruhunu nurdan bir saraya dönüştürmüş babalara selam olsun.  Anne ve babasının kıymetini bilen evlatlara ve yetimlerin başını okşayan babalara selam olsun. Bu duygu ve düşüncelerle çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, ailesinin huzuru için özveriyle çalışan babaların Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”