BAŞKAN ÇELİK'TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Mayıs 06 ,2022

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yayımladığı mesaj ile Anneler Günü’nü kutladı. Annelerin bir gün değil, bir ömür anılması gerektiğine değinen Başkan Çelik, “Hayatın tüm güzelliklerine layık olan, baş tacımız annelerimizin Anneler Gününü ’nü tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi; “Kainatın özü olan sevginin yeryüzündeki pınarı annelerimizin bu yüce hazineleri sayesinde, çocuklar önce anne sevgisi ile beslenir; sevgi çocuklarla büyüyüp toplumu birleştiren enerji ve hayatı güzelleştiren kaynağa dönüşür. Huzur bulmak isteyen toplumlar ve huzur içinde yaşamak isteyen cümle insanlar, annelerine karşı sevgi ve saygıyı asla ihmal etmesinler. Onlar karşılıksız sevmenin, karşılıksız emeğin ve fedakârlığın yeryüzündeki abidesidir. Tek istekleri hatırlanmak, biraz sevgi ve saygıdır. Annelerin sağlam bireyler kadar, sağlam ailelerin de teminatı olması sebebiyle toplum sağlığı ve saadeti üzerinde derin hakları var ve onlar toplumun mimarlarıdır.  Annelerimizi bir gün değil, bir ömür anmalıyız. Bu kutlu günde evlat sahibi olamayan, evladını bu vatana şehit vermiş annelerimizi ve anne yüzü göremeyip anası vatan olan yetimlerimizi de unutmuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak sizlerin yanınızdayız, hizmetinizde olmak şereflerin en büyüğüdür. Size bir tuş kadar, bir ALO kadar yakın olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan, baş tacımız annelerimizin Anneler Gününü ’nü tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”