BAŞKAN ÇELİK TÜRKİYE BİRİNCİSİ AŞIK FERYADİ'Yİ TEBRİK ETTİ

Ekim 01 ,2021



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kahramanmaraş’ta yapılan Uluslararası  Aşıklar Şenliği’nde  Lebdeğmez dalında Türkiye birincisi olan Akpınar Mahallesi Muhtarı Osman Erten’i (Aşık Feryadi) misafir ederek,  başarısı nedeniyle tebrik etti.

 

Aşık Feryadi olarak bilinen Akpınar Mahallesi Muhtarı Osman Erten, Kahramanmaraş’ta yapılan Uluslararası  Aşıklar Şenliği’nde  Lebdeğmez dalında Türkiye birincisi oldu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Aşık Feryadi’yi misafir ederek, başarısı nedeniyle tebrik etti.  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Çelik “Bugün güzel bir haberi paylaşıyoruz. Akpınar Mahalle Muhtarımız Osman Erten Kahramanmaraş’ta düzenlenen Uluslararası  Aşıklar Şenliği’nde  Lebdeğmez dalında Türkiye birincisi oldular. Teşekkür belgesi ile taltif edilerek Manisa’ya geldiler. Ben de ilçemizin bir muhtarı, vatandaşı olarak bu başarısı karşısında hemşehrilerimiz adına kendisini kutluyor, tebrik ediyorum. Şüphesiz ki ilçemizden bir muhtarımızın kendisini yetiştirip, geliştirerek sanatla ilgilenmesi nihayetinde de yarışmalarda birinci olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Çok değerli muhtarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” şeklinde konuştu. 

 

Başkan Çelik’e teşekkür eden Aşık Feryadi ise duygularını şu sözlerle dile getirdi; “Çok teşekkür ediyorum. İlçemizi, Manisa’mızı temsil ederek, uluslararası bir yarışmada derece almış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör beye de bu geleneği yaşattığı için teşekkür ediyorum.”

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45