BAŞKAN ÇELİK, TDBB YÖNETİMİNİ AĞIRLADI

Ocak 19 ,2022



Yeni yılın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek için Şehzadelere gelen Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Yönetimi,  toplantıya ev sahipliği de yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.

 

 

2022 yılının ilk yönetim kurulu toplantısını Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in ev sahipliğinde Manisa’da gerçekleştiren TDBB Yönetim Kurulu, toplantının ardından ev sahibi Başkan Çelik’i Şehzadeler Belediyesi’nde ziyaret etti. Manisa’nın kalbi Şehzadelerde tarihi bir gün yaşadıklarını kaydeden Başkan Çelik,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu; “TDBB’nin çok değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerini ilçemizde misafir ediyoruz.  Bilindiği gibi gönül coğrafyamız ile Anadolu arasında ciddi bir köprü vazifesi ifa eden TDBB birçok noktada yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiriyor, büyük takdir topluyor. Şehzadeler Belediye Başkanı olarak ben de başkanımızın tensipleri ile 3 yıldan beri yönetim kurulu üyesi olarak hizmet ediyorum. Bugün yönetim kurulu toplantımızı Şehzadelerimizde gerçekleştirdik. Birlik Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşrifleri için teşekkür ediyorum.  Anadolu’nun dört bir yanından marka şehirlerin marka başkanları ile Kırgızistan, Bosna Hersek ve Azerbaycan’dan  başkanlarımız var. Bizi ziyaret ettiler.  Kendilerine hoş geldiniz diyor saygılarımı sunuyorum.”

TDBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Şehzadeler şehrinde olmaktan mutlu olduklarını  ifade ederek şöyle dedi; “Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Ömer Faruk Çelik’e ev sahipliğinden dolayı TDBB adına teşekkür ediyorum. TDBB, 30 ülkeden 1180 belediyenin üye olduğu bir birlik.  Yönetim kurulumuzda 10 ülkeden belediye başkanı bulunuyor. Bugün aramızda Kırgızistan, Bosna Hersek ve Azerbaycan’dan başkanlarımız var. TDBB olarak gönül coğrafyamızdaki belediyeler ile kardeşlik ilişkileri oluşturuyor, bu çerçevede özellikle yurtdışındaki kardeş belediyelerimizin ihtiyaçlarının giderilmesi, Türkiye’nin yerel yönetimde edindiği bilgi ve tecrübenin aktarılması noktasında önemli çalışmalar yürütüyor. Bugünkü yönetim kurulu toplantımızda da yine bu anlamda gerekli kararları aldık. Birazdan Şehzadeler ilçemizde incelemelerde bulunacağız. Belediye Başkanımızın çok güzel hizmetler yaptığını biliyoruz, inşallah bu vesileyle yerinde bunları görmek imkanı bulacağız. Katılan tüm belediye başkanlarımıza ev sahibimize teşekkür ediyorum.”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise Şehzadeler şehri Manisa’da tarihe bir yolculuk yapma imkanı yakaladıklarını ve bunun kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek,  ev sahibi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür etti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45