BAŞKAN ÇELİK ŞEGEM'İN LGS ŞAMPİYONLARINI ÖDÜLLENDİRDİ

Ağustos 06 ,2021



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi’nde (ŞEGEM)  düzenlenen LGS Kursları ile sınava hazırlanan ve istedikleri liseleri derece yaparak kazanan öğrencileri misafir etti. Başkan Çelik,  ŞEGEM’in şampiyonlarını ödüllendirerek,  başarılarının devamını diledi.

 

İyi bir lise hedeflerine ŞEGEM’de düzenlenen LGS Kursları ile hazırlanan 100 öğrenciden 6’sı, % 10’luk dilimde yer alarak, büyük bir başarıya imza attı. Sınav sonrası yapılan yerleştirmelerde de ŞEGEM öğrencileri elde ettikleri dereceler ile istedikleri liselere yerleşti.  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, LGS’de büyük başarı elde eden ve istedikleri liselere derece yaparak giren ilk üç ŞEGEM öğrencisini misafir etti.  0,21’lik puan dilimine girerek Manisa Fen Lisesi’ne yerleşen Zeynep Tuba Güney,  0,25’lik puan dilimiyle yine Manisa Fen Lisesi’ne yerleşen İbrahim Özdamar ve 5,85’lik puan dilimine girerek  Fatih Anadolu Lisesine yerleşen Umut Çelebi’yi velileri ile birlikte misafir eden Başkan Çelik ŞEGEM’in şampiyonlarını çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. 

“VATANA, MİLLETE, İNSANLIĞA…”

Şampiyonları tebrik eden Başkan Çelik “Çocuklarımızın Allah yollarını, bahtlarını açık etsin. İnşallah liseyi de dereceyle bitirip en güzel üniversitelere kaydolsunlar. Vatana, millete, insanlığa hizmetkar olsunlar. Başarılı öğrencilerin arkasında fedakar anne babalar var. Ben tüm velilerimizi de kutluyorum. Onlara fedakarlıkları için teşekkür ediyorum.  Öğrenci, veli ve kurum işbirliği birlikteliği başarıyı ortaya çıkarıyor. Başarı sürecinde emeği olan personellerimize ŞEGEM’deki hocalarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

                                              

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45