BAŞKAN ÇELİK KOSOVA HEYETİNİ AĞIRLADI

Temmuz 15 ,2021



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kosova Belediye Başkanı Sokol Haliti ve beraberindeki meclis üyelerini ağırladı.  Başkan Çelik “Kosova bizim gönül coğrafyamızın ayrılmaz bir parçası. İnanıyorum ki hem milletimiz hem belediyelerimiz arasındaki ilişkilerimiz gün geçtikçe daha da artacaktır “ dedi.

 

 Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa’ya gelen Kosova Belediye Başkanı Sokol Haliti ve beraberindeki meclis üyeleri Şehzadeler Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi. Başkan Haliti iki ülke arasındaki ikili ilişkileri artırmak adına çeşitli ziyaretler yapmak için geldikleri Manisa’da Başkan Çelik’i de ziyaret etmek istediklerini ifade ederek kendilerini ağırladığı Başkan Çelik’e teşekkür etti.

“KOSOVA GÖNÜL COĞRAFYAMIZIN AYRILMAZ BİR PARÇASI”

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çelik ise şöyle konuştu;  “Kosova bizim gönül coğrafyamızın ayrılmaz bir parçası.  Daha önce bir vesileyle ziyaret etmiştik.  Oradaki kardeşlerimizin milletimize olan sevgisini görmüştük. Kosova’nın bizde apayrı bir yeri var.  Buradan Kosovalı kardeşlerimize selamlarımızı, muhabbetlerimizi iletiyoruz. İnanıyorum ki ilişkilerimiz her geçen gün daha da artacak.  Zaten tarih boyunca silinmeyen, gönüllerimizde bir kale gibi duran sevgimiz, kardeşliğimiz var.”

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45