BAŞKAN ÇELİK KAĞIZMANLILARLA SAHURDA BULUŞTU

Nisan 23 ,2022



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, beraberindeki belediye başkan yardımcıları ile birlikte Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği'nin sahur sofrasına konuk oldu.

 

Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Aziz Bulut ve yönetimi,  Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve beraberindeki belediye başkan yardımcılarını sahur sofrasında misafir etti. Hemşehri Dernekleri Başkanı Ragıp Güneş ve Ahlatlılar Derneği Başkanı Çelebi Arslan'ın da katıldığı programda konuşan Başkan Çelik şöyle dedi; “Kağızmanlı hemşehrilerimiz şehrimizin ayrılmaz birer parçaları.  Dürüst, namuslu ve çalışkan insanlar. Şehzadelerin değerine değer katıyorlar.  Her vesile ile bir araya geliyor görüşüyoruz. Sahur sofralarında bizleri misafir etmeleri bizi ziyadesiyle mutlu etti. Biz halkımızın emrindeyiz. Bugün de özellikle belediye başkan yardımcılarım ile geldik ki civar mahallelerde oturan dernek üyesi hemşehrilerimizin öneri, görüş ve şikayetlerini dinleyelim, istişare yapalım.  Pandemi nedeniyle son iki yıl kayıp geçti. Bu tür etkinlikleri yapamadık.  Aradaki mesafeyi kapatabilmek için gündüz ayrı, gece ayrı vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimizle bir araya geliyor, lokmamızı paylaşıyoruz. Bizlere bu günleri gösteren Rabbime sonsuz hamd ediyorum. Birlikte bir bardak çay içmenin ne kadar kıymetli olduğunu pandemi döneminde gördük.  Annemizin babamızın elini öpemez yanlarına gidemez olmuştuk. Bizi bu beladan kurtaran Rabbime hamdolsun. Rabbim bir daha böyle hastalıklar, afetler bizlere göstermesin. Daha nice vesileler ile bir araya gelmeyi nasip etsin.”

Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Aziz Bulut ise “Bu mübarek günde hep birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Başkanımız ziyaretleri ile bizleri onure ediyor. Başkanımıza ve yardımcılarına çok teşekkür ediyorum. Ramazanın ülkemiz ve İslam alemi için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45