BAŞKAN ÇELİK FESTİVALE DAVET ETTİ

Mayıs 10 ,2022



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 22 Mayıs’ta Sancaklıbozköy Mahallesi’nde Kiraz Festivali yapacaklarını duyurarak,  vatandaşları hem festivale hem de Mayıs ayında gerçekleştirecekleri diğer sosyal- kültürel etkinliklere katılmaya davet etti.

 

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Şehzadeler Belediyesi’nin rutin belediyecilik hizmetleri ve proje bazlı çalışmalarının yanı sıra sosyal - kültürel hizmetlerini de sürdürdüğünü söyledi. Belediyenin Nisan ayında gerçekleştirdiği sosyal kültürel çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çelik şöyle konuştu; “Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Elektronik Spor Federasyonu iş birliğiyle ‘E Spor Şehzadeler Volarant Turnuvası’ düzenledik. 24 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında Next Game Park’ta gerçekleştirdiğimiz turnuvamıza 32 takım, 192 oyuncu kardeşimiz katıldı. Manisa’da ilk kez bu kadar geniş bir katılımla gerçekleştirilmiş bir turnuva oldu. Turnuvada dereceye giren takımlarımıza ödüllerini törenle verdik. İnşallah önümüzdeki günlerde yeni turnuvalarla yine gençlerimizin yanında olacağız. Hayata geçireceğimiz Millet Kütüphanesi ve Gençlik Merkezimizin içinde genç kardeşlerimizin gelip oyun oynayabileceği tam donanımlı bir E -Spor Merkezi de açacağız. Turnuvaya kurumsal olarak destek veren Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk, Türkiye Elektronik Spor Federasyonu İl Temsilcimiz Gürdal Yolcu ve emeği geçen mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum.   Hafta sonu 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nda Anneler Günü vesilesiyle hemşehrilerimizle bir araya geldik annelerimize ve anne adaylarımıza çiçek hediye ederek,  Anneler Gününü kutladık. Başta şehit anneleri olmak üzere, şevkat, fedakarlık ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin Anneler Günü'nü bir kez kutluyoruz. Anneler Günü vesileyle Tarzan Meydanı’nda bahar konserlerimizin de startını verdik. Konserlerimiz haziran ayına kadar her cumartesi günü devam edecek. 

“KİRAZ FESTİVALİ DÜZENLEYECEĞİZ”

Başkan Çelik Çelik, 22 Mayıs’ta Sancaklıbozköy Mahallesi’nde bir Kiraz Festivali yapacaklarını duyurarak,  vatandaşları hem festivale hem de Mayıs ayında gerçekleştirecekleri diğer sosyal- kültürel etkinliklere katılmaya davet etti. Başkan Çelik şöyle konuştu; “Sancaklıbozköy Mahallemiz, bilindiği gibi kuzey yarımkürede açık alanda ilk kirazın üretildi yer.  Bu yıl ilk hasat yapıldı ve sembolik bir fiyattan alıcı buldu. 22 Mayıs’ta mahallemizde Kiraz Festivali düzenleyeceğiz. Hemşehrilerimiz Ankaralı bir sanatçı istemişlerdi, biz de onları kırmadık. Ankaralı coşkun’un katılacağı festivalde en güzel kiraz yarışması düzenlenecek ve çeşitli ikramlar olacak. Hemşehrilerimizi festivalimize davet ediyoruz. Ayrıca Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 11 Mayıs’ta Atatürk Kent Parkında Bilim Şenliği, İl Jandarma Komutanlığı’nda Asker Eğlencesi, 15 Mayıs’ta Kurşunlu Handa Gençlik Festivali, 19 Mayıs’ta Sultan Cami yanında Mehter Takımı Gösterisi, Aşağıçobanisa futbol sahasında Gençlik Futbol Turnuvası, 21 Mayıs’ta Cumhuriyet Meydanında Çocuk Festivali etkinlikleri olacak. Bu etkinliklerimize de hemşehrilerimizi davet ediyoruz.”  

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45