BAŞKAN ÇELİK, AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HAMZA DAĞ'I AĞIRLADI

Haziran 20 ,2022



AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı için Manisa'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i belediyede ziyaret etti.  Başkan Çelik'i uzun yıllardır tanıdığını ve dostluğu olduğunu kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Dağ "Kendisinin iki dönemdir Şehzadeler Belediye Başkanı olarak  yaptığı çalışmaları iyi biliyor ve takip ediyoruz. Bundan sonra da Şehzadelerde hizmetlerimiz  daha hızlı bir şekilde devam edecektir. Bir hemşehriniz olarak da biz,  her zaman buradaki arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı için geldiği Manisa'da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i belediyede ziyaret etti.  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'a ziyaretinde AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı ve AK Parti il yöneticileri de eşlik etti.

 Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  şöyle dedi;  "Sayın Genel Başkan Yardımcımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.  Sayın Başkanımız İzmir Milletvekili oldukları için  bizim de hemşehrimiz ve destekçimiz. Ne zaman Şehzadelerimize yapacağımız yatırımlarla ilgili  kendilerine ihtiyaç duysak bir telefon kadar yakınımızda ve bizim hizmetlerimize projelerimize destek oldular.  Tüm halkım adına, bugüne kadar ki şehrimize katkıları ve destekleri  için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerini Şehzadeler Belediyesi'nde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu ifade ediyorum.  Hoş geldiniz,  sefalar getirdiniz diyorum"

"AZİMLİ, GAYRETLİ BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR"

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanları Toplantısı için Manisa'ya geldiğini ve bu vesile ile Yunusemre ve Şehzadeler Belediyelerini ziyaret ettiğini kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ şöyle devam etti; " Değerli Başkanımız ile dostluğumuz siyaset öncesine dayanıyor. Çok eski yıllardan beri tanışıklığımız, dostluğumuz var. Kendisinin iki dönemdir Şehzadeler Belediye Başkanı olarak  yaptığı çalışmaları iyi biliyor ve takip ediyoruz. Bugüne kadar, başkanımız nezaket gösterdi, yeterince destek olabildiğimizi düşünemiyoruz. Ama burada gerçekten milletvekillerimiz, belediyelerimizin çalışmaları noktasında ciddi anlamda ön ayak oldular ve metropoldeki iki belediyemizle ilgili ciddi mesafe kaydedildi.  Bugüne kadar yapılan hizmetlerin vatandaşlarımız nezdinde karşılık bulduğunu bir önceki seçimlerde görmüş olduk. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimiz daha hızlı bir şekilde Şehzadelerde devam edecektir. Azimli, gayretli bir belediye başkanımız var.  Teşkilatımız, bir hemşehriniz olarak da biz her zaman buradaki arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Nezaketleri için başkanımıza, milletvekillerimize ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum." Başkan Çelik ziyaretin anısına   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a şifalı Mesir macunu ve tablo hediye etti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45