BAKAN KASAPOĞLU ŞEHZADELER KAYKAY VE PATEN PARKI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kasım 22 ,2022

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şehzadeler Belediyesi tarafından, kaykay ve paten sporcuları için bakanlığın da desteğiyle yapılan Kaykay ve Paten Parkı'nda incelemelerde bulundu. Kaykay ve paten sporcularının gösterilerini izleyen ve onlarla bir süre sohbet eden Bakan Kasapoğlu  hizmeti nedeniyle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i tebrik ederek, parkın Şehzadelerin gençlerine hayırlı olmasını diledi.

Memleketi Manisa'da bir dizi programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,Şehzadeler Belediyesi'nin bakanlığın da desteği ile kente kazandırdığı Kaykay ve Paten Parkı'nda incelemelerde bulundu. Bakan Kasapoğlu'na incelemeleri sırasında AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, CBÜ Rektörü Prof.Dr. Ahmet Ataç, Ahmetli Belediye Başkanı  Ahmet Alhan, AK Parti il ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

SPORCULAR GÖSTERİ YAPTI

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in çiçek takdim ederek karşıladığı Bakan Kasapoğlu,  ziyareti esnasında önce kaykay ve paten sporcuları ile bir süre sohbet etti,  ardından onların gösterilerini izledi.

BAKAN KASAPOĞLU GENÇLER İÇİN YAPILAN HİZMETLERİ BEĞENDİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bakan Kasapoğlu'na önce gençler için yapılan park hakkında,  ardından da yine belediyenin gençler için yapımını sürdürdüğü Millet Kıraathanesi ve Gençlik Merkezi projesi hakkında bilgi verdi. Yapımı devam eden Millet Kıraathanesi ve Gençlik Merkezi projesini çok beğendiğini ifade eden Bakan Kasapoğlu, Başkan Çelik'i hizmete açtığı park için de tebrik ederek, parkın Şehzadelerin gençlerine hayırlı olmasını diledi.

Bakan Kasapoğlu'nun küçük sporculara kaykay ve kask hediye ettiği  ziyaret sırasında Başkan Çelik de ziyaretin anısına Bakan Kasapoğlu'na Manisa'ya özgü hediyeler takdim etti.