Anayasa değişikliği Şehzadeler'de anlatılacak

Ocak 26 ,2017

Manisa’nın sevilen eski valisi, Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği ‘Cumhurbaşkanlığı sistemi ve Terör’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Manisa’ya geliyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik 27 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Tarihi Bedesten Nikâh salonunda düzenlenecek olan konferansa tüm Manisalıları davet etti.

2008 – 2011 Yılları arasında Manisa Valisi olarak görev yapan ve Manisa halkının sevgisini toplayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Şehzadeler Belediyesinin düzenleyeceği ‘Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Terör’ konulu konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Manisa’ ya geliyor. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Güvenç’in Manisa valiliği görevi süresince Manisa halkının büyük sevgisini kazandığını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Tüm halkımızın bildiği gibi geçtiğimiz hafta Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşmeleri tamamlanan ve şuan referandum sürecinde olan Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili olarak halkımızı bilgilendirmek ve gündeme dair konularda fikir sahibi olmak için ‘Cumhurbaşkanlığı sistemi ve Terör’ konulu konferansı düzenliyoruz. Bu konferansımıza da konuşmacı olarak Manisa’da görev yaptığı 2008-2011 yılları arasında Manisa halkının büyük sevgisini alan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç’i davet ettik. O da bu davetimizi kabul ederek bizleri kırmadı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanımız Celalettin Güvenç’in katılımı ile 27 Ocak Cuma günü saat 20.00’de Tarihi Bedesten Nikâh salonunda yapacağımız ‘Cumhurbaşkanlığı sistemi ve Terör’ konulu konferansımıza tüm halkımızın katılımını bekliyoruz” dedi.