AHMET SULA MANİSALI GENÇLERLE BULUŞTU

Aralık 29 ,2023

Şehzadeler Belediyesi  tarafından düzenlenen   “Moral, Motivasyon ve Farkındalık ” konulu söyleşide, ressam, şair, yazar ve  1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula,  Manisalı gençlerle buluştu.

Şehzadeler Belediyesi, sanatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kez düzenlenen etkinlikte, ünlü ressam, şair, yazar ve 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Manisalı gençlerle bir araya geldi.  Türkiye başta olmak üzere 50 noktada kişisel resim sergisi gerçekleştiren, 700’den fazla seminer, konferans ve söyleşi etkinliğinde yer alan Ahmet Sula’nın son durağı Şehzadeler oldu. Tarihi Bedesten'de düzenlenen etkinlikte gençler , Ahmet Sula'nın sanat ve edebiyat alanındaki deneyimlerini dinleyerek, onunla etkileşimde bulunma fırsatını yakaladılar.Ahmet Sula, söyleşide sanatın ve edebiyatın insan üzerindeki olumlu etkilerini vurgulayarak, moral, motivasyon ve farkındalık konularında kendi deneyimlerini paylaştı. Katılımcılar, Sula'nın samimi ve etkileyici sözleriyle birçok konuda düşünce farkındalığı yaşadılar. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı  Bilal Demir  etkinlikte yaptığı konuşmada, kültür ve sanat etkinlikleri düzenleyerek Manisalıları bir araya getirmenin önemine vurgu yaparak, Ahmet Sula gibi değerli sanatçıları Manisa'ya davet etmekten mutluluk duyduklarını belirtti. Demir,  sanatçıya performansı için teşekkür ederek,  çiçek takdim etti.