AĞLAYAN KAYA AMFİ TİYATRO YAZ KONSERLERİ VE KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİ START ALDI

Haziran 18 ,2022

Şehzadeler Belediyesi'nin Ağlayan  Kaya Amfi Tiyatro Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri  dün akşam gerçekleştirilen Muhteşem Abi ve Çilli adlı kukla gösterisi ile start aldı. Ücretsiz etkinlikler çeşitli gösterimler ile Haziran ayı boyunca devam edecek.

Şehzadeler Belediyesi'nin Ağlayan  Kaya Amfi Tiyatro'da ücretsiz olarak hayata geçirdiği yaz etkinlikleri bu yıl da başladı. Yaz Konserleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri  kapsamında ilk gösterim Muhteşem Abi ve Çilli adlı kukla gösterisi oldu.  Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte izleyenlere çeşitli ikramlar dağıtıldı. Kukla gösterisi ve sihirbazlık gösterilerinin gerçekleştirildiği etkinlikte izleyenler keyifli saatler geçirdi.  Konserler, sinema gösterimleri gibi ücretsiz etkinlikler Haziran ayı boyunca devam edecek.