2017 yılında 65 bin metrekare parke taşı döşemesi yapıldı

Aralık 19 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin ihtiyaç duyulan mahallelerde yaptığı parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kalemli ve Halıtlı Mahallelerinde parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “2017 yılı içerisinde Şehzadelerimizde 65 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik” dedi.

Şehzadeler genelinde ki mahalle yollarında yoğun bir şekilde parke taşı döşeme çalışmasını tüm hızıyla sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Halıtlı ve Kalemli Mahallelerinde sürdürüyor. Her iki mahallede yapılan çalışmada 7 bin metre kare parke taşı döşemesi yapıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha güzel bir Şehzadeler de yaşaması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu bağlamda yoğun bir çalışma içerisinde olan ekiplerimiz Halıtlı ve Kalemli Mahallelerimizde yollarda parke taşı döşeme çalışması yürütüyorlar. Halıtlı mahallemizde bitme aşamasında olan çalışmamızın yanı sıra Kalemli Mahallemizde de yoğun bir çalışma devam ediyor. Her iki mahallemizde yapılan çalışmada toplamda 7 bin metrekare parke taşı ile 3 bin metrekare de bordür taşı döşeme çalışması yapılmış olacak. Bu çalışmalar tamamlandığında vatandaşlarımız kışın çamurdan yazın da tozdan kurtulmuş olacaklar. Şehzadeler Belediyesi olarak sadece bu yıl içerisinde ihtiyaç duyulan mahallelerimizde 65 bin metrekare parke taşı ile 15 bin metrekarede bordür taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik” dedi.