1500 Vatandaşa Kandil Simidi

Aralık 22 ,2015

Şehzadeler Belediyesi Mevlit Kandili nedeni ile Manolya Meydanında vatandaşlara 1500 kişilik kandil simidi dağıttı. Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kandil simidi dağıtımına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in yanı sıra Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’ da katılarak vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Şehzadeler Belediyesi Kandil Mevlidi nedeni ile Manolya Meydanında vatandaşlara Kandil simidi ikramı yaptı. Manolya Meydanında ki Kandil simidi dağıtımına Manisalı olan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis üyeleri Elma Çertürk, Mehmet Kavas, Ali Özyiğit, Başkan yardımcılar Bilal Demir, İsmail Önal ve Ulus Kotluca katıldı. Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kandil simidi ikramına katılmak tan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kütahya Valisi Şerif Yılmaz “Memleketimiz olan Manisa’dayız. Şehzadeler Belediye Başkanımız Mevlit Kandili nedeni ile yapmış olduğu kandil simidi ikramına bizi de davet etti. Bende bu kandil simidi hayrına katıldım. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin Mevlit Kandilini tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içerinde nice kandillere kavuşmayı rabbimden niyaz ediyorum. Bu güzel günleri yaptığı etkinlikler ile hatırlatan Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’ e de çok teşekkür ediyorum. Kütahya Valisi olarak Kütahya’dan tüm Manisalı hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi. Şehzadeler Belediyesinin düzenlediği kandil simidi ikramı etkinliğine katılmaktan memnun olduğunu belirten Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu tüm Manisalıların kandilini tebrik etti.

“KANDİL TÜM GÜZELLİKLERE VESİLE OLSUN”

Manisa halkı ve İslam âleminin Mevlit Kandilini tebrik eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Tüm vatandaşlarımızın ve İslam ümmetinin mübarek Mevlit Kandilini tebrik ediyorum. Duamız ve niyazımız şudur ki âlemlere rahmet olarak gönderilen sevgililer sevgilisi, önderimiz, rehberimiz, sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)’ın doğumu, bu gün batılın yerine hakkın doğuşuna, savaşın yerine barışın doğuşuna, kötülüklerin yerine iyiliklerin doğuşuna da vesile olur şeklinde dua ediyoruz. Bu vesile ile burada Manolya meydanında hemşerilerimize kandil simidi dağıttık. Manisa’ lı hemşerilerimizin kandillerini tebrik ettik. Bu gün bizi yalnız bırakmayan davetimize icabet eden Manisa’mızın evladı değerli büyüğümüz Kütahya Valimiz Sayın Şerif Yılmaz’ a ve Şehzadeler Kaymakamımız Sayın İsmail Çorumluoğlu’ na çok teşekkür ediyorum. Bir kez daha tüm hemşerilerimizin Mevlit Kandilini tebrik ediyorum” dedi.