15 Temmuz Demokrasi Meydanı tamamlandı

Ekim 31 ,2016

15 Temmuz Demokrasi Meydanı artık resmen kullanılmaya başladı. Geçtiğimiz Ağustos ayında Şehzadeler Belediyesi’nin olağan üstü meclis toplantısında tüm parti gruplarının ortak imzası ile ismi “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak değiştirilen Meydana yeni levhaları takıldı.

Şehzadeler Belediye meclisinin Ağustos ayında yaptığı olağan üstü Meclis toplantısı ile isminin değiştirdiği Manolya Meydanının adı artık “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olarak anılmaya başlandı. 15 Temmuz gecesi yaşanana darbe kalkışmasının ardından Manisalı vatandaşların darbeye karşı ilk toplandığı yer olan Manolya Meydanı bundan böyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak anılacak. Şehzadeler Belediye Meclisi olarak Ağustos ayında yapılan olağan üstü meclis toplantısında tüm parti gruplarının imzası ile meydanın isminin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “15 Temmuz gecesi hain FETÖ terör örgütünün ülkeyi işgal etme kalkışmasının ardından Aziz Tük Milleti sergilemiş olduğu dik duruş ile dünyaya örnek olan bir desten yazmıştır. Ülkemizin her şehrinde olduğu gibi Şehzadeler şehri Manisa’mızda da halkımız göstermiş olduğu dik duruş ile devletini ve bayrağını korumuştur.  Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletimi şehirlerimizin meydanlarına davet ediyorum sözlerinin ardından sokağa dökülen Manisa halkı genci, yaşlısı, kadını, çocuğu ile binlerce vatandaşımız Manolya meydanında toplanarak darbeye karşı destansı bir dik duruş sergilemişlerdir. Hain kalkışmanın yaşandığı ilk gece vatandaşlarımız Manolya Meydanını zaten Demokrasi Meydanı yapmışlardı. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak tüm meclis gruplarımızın imzası ile Ağustos ayında yaptığımız olağan üstü meclis toplantısında Manoyla Meydanının adının 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesi kararını aldık. Bugün itibarı ile meydan artık tabelaları ile de resmen “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” olmuştur. Rabbim bu aziz Millete bir daha böylesine hain girişimler yaşatmasın inşallah. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ mız tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.