Zabıta teşkilatından Başkan Çelik'e ziyaret

Eylül 02 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle teşkilat çalışanlarını makamında ağırladı. Başkan Çelik, “Vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için çaba ve gayret sarfeden zabıta çalışanlarımızın haftalarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  Zabıta teşkilatının 189. kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ve zabıta personelini makamında kabul etti. İra, tüm zabıta çalışanları adına Başkan Çelik’e çiçek takdim etti.  Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı İra, Şehzadeler Zabıta Müdürü Çiftçi ve Yunusemre Zabıta Müdürü Şişmanlar, Başkan Çelik’e makamında kabul ettiği için teşekkür ettiler. 3 belediyenin zabıtaları olarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

BAŞKAN ÇELİK MÜJDEYİ VERDİ

Zabıta Haftası’nın 189. yıldönümünü kutlayan Başkan Çelik, “Zabıtalık önemli bir görev. Belediyelerin görünen yüzü. Vatandaşların sıkıntılı anlarında onların yanlarında bulunan, şehirdeki kamu düzenine katkı sağlayan bir teşkilat. Zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Zabıtalarımıza yönelik çirkin hadiseler oluyor. Bunları kınıyoruz. Oysa ki zabıta, şehirlerimizde yaşayan herkesin mutluluğu ve huzuru için çaba ve gayret sarfediyor. Büyükşehir, Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi’nde görev yapan bütün zabıta arkadaşlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Allah zabıtamızı, kolluk kuvvetlerimizi, bütün çalışanlarımızı her türlü kötülüklerden, belalardan muhafaza etsin. Bugün burada güzel bir tablo var. Merkezde bulunan 3 belediyenin yöneticileri ve görevli arkadaşlarımızın hepsi birarada. Bu güzel bir davranıştır. Ben zaten bizim zabıta arkadaşlarımıza söylüyorum. Diğer belediyelerin  zabıta personeliyle ilgili bir durum olduğu zaman muhakkak yardıma gidin. Çünkü hepimiz millet adına görevlileriz. Bu kutsal gaye etrafında birleşmemiz, birlikte olmamız gerekiyor. Sizin bu birlikteliğiniz de beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Allah devamlı bu birlikteliğinizi daim etsin” diye konuştu. Ayrıca Başkan Çelik, “Zabıta Haftası’nda Şehzadeler Belediyesi zabıta ekiplerimize bir de hediyemiz var. 4  yeni araçla zabıtamızın araç filosuna katıldı. Kazasız belasız hayırlı hizmetlerde kullanmak nasip olsun” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45