Yeniköy parkına estetik dokunuş

Aralık 27 ,2017



Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeniköy Mahallesi Yeniköy İlkokulu yanında atıl durumda bulunana park alanında yeniden düzenleme çalışması başlattı. Mahallede yaşayan vatandaşların parkın yeniden yapılması ile ilgili daha önce bir talebinin olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, parkı vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği şekilde yeniden düzenlediklerini söyledi.

Şehzadeler ilçesinin 65 mahallesinde çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüren Şehzadeler Belediyesi, geçmiş dönemde yapılmış olan ancak bakımsızlık nedeni ile atıl durumda bulunan parkları yenileyerek halkın kullanımına kazandırmaya devam diyor. Park alanı yenileme çalışmaları kapsamında birçok mahallede yenilenen parkları halkın kullanımına sunana Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeniköy Mahallesi Yeniköy ilkokulu yanında atıl durumda bulunana parkta yenileme çalışması başlattı. Yeniköy Mahallesinde geçtiğimiz aylarda eski bir parkı yeniden düzenleyerek halkın kullanımına sunduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkımızın daha güzel bir Şehzadeler’ de yaşaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda Yeniköy Mahallemizde Yeniköy İlkokulumuzun hemen yan tarafından geçtiğimiz dönem yapılmış ancak bakımsızlık nedeni ile atıl bırakılmış olan park alanını vatandaşlarımızın da isteği doğrultusunda yeniden düzenliyoruz. Bu düzenleme kapsamında yapılmış olan oturma alanlarının bakımlarını tamamladık. Yeni aydınlatma sistemleri ile birlikte daha güzel bir görünüme kavuşmasını sağladık. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz 1890 metrekare alana sahip olan bu çamlık alanda yeni bir çocuk oyun grubunun montajını yaptı. Ayrıca 500 metrekare hazır çim, 520 adet yer örtücü bitki ve 2 bin adet mevsimlik çiçek dikimi de yapıldıktan sonra parkımız daha güzel bir görünüme kavuşacak. Vatandaşlarımızın daha güzel bir Şehzadeler’ de yaşaması için çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

“ŞEHZADELER BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yenilenen park alanıyla ilgili Şehzadeler Belediyesine teşekkür eden Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bolut “Yeniköy Mahallemiz bilindiği gibi ortasında İzmir – Bursa sürat yolu geçmektedir. Yolun diğer kısmında bir tane parkımız vardı. Şehzadeler Belediyemiz orada ki parkı yenilemişti. Mahalle halkımız tarafından da büyük bir beğeni toplamıştı. Geçtiğimiz aylarda Başkanımıza yolun bu kısmında Yeniköy İlkokulumuzun hemen yanında bulunan çamlık parkında yenilenmesini iletmiştik. Vatandaşlarımızın da bu yönde yoğun talepleri vardı. Belediyemiz buradaki park tada düzenleme çalışması başlattı. Eskisinde çok daha güzel bir görünüme kavuştu. Bunun yanı sıra Şehzadeler Belediyemiz bizim Mahallemizin tüm ihtiyaçlarına imkânları dâhilinde destek veriyor. Bu noktada Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45