Veziroğlu Sosyal Tesislerine görkemli açılış

Ekim 31 ,2017



Şehzadeler Belediyesi tarafından Veziroğlu Mahallesinde yapımı tamamlanan Şehzadeler Belediyesi Veziroğlu Sosyal Tesisleri düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Yapısal çalışma, alt yapı ve çevre düzenleme çalışmaları birlikte 5 Milyon 594 Bin Türk Lirası bedelle yapılan Veziroğlu Sosyal Tesisleri Manisa’nın bu alandaki büyük bir eksikliğini gidermiş olacak.

Şehzadeler Belediyesinin bir yıl gibi kısa bir sürede yapımını tamamladığı Veziroğlu Sosyal Tesisleri düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Veziroğlu Mahallesi girişindeki tesis bahçesinde düzenlenen açılış törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Murat Baybatur, Milletvekilleri Selçuk Özdağ, İsmail Bilen, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mümtaz Kahya, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, CHP İl Başkanı Halil Tokul, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BU TESİS ŞEHRİMİZİN TARİHİ DOKUSUNU ANLATIYOR”

Şehzadeler Belediyesi olarak 20 gün içerisinde birçok tesisin açılışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak son 20 gün içerisinde birçok açılışa imza attık. Bu süreç içerisinde sizleri programdan programa koşturarak yoruyorsak hakkınızı helal edin. Şehzadeler Belediyesi olarak bizim çalışma tempomuz bu. Rabbim gücümüzü bitirmesin inşallah. Burada yapmış olduğumuz bu güzel eserde büyük emeklerim var. Manisa’mızda böylesine bir tesisin eksikliği hissediliyordu. İnsanlarımız yeterli düğün salonları sosyal alanlar olmadığı için düğünlerini, sünnetlerini sokaklarda, Pazar yerlerinde yapıyorlardı. Böylesine güzel bir projenin şehrimize kazandırılması için göreve geldiğimiz gibi talimat vermiştik. O zaman zarfında bir takım projeler çizilmişti, ancak projeler bizim ilçemizi temsil etmiyordu. Şehrimizin dokusunu anlatan bu güzel projenin yapımında bizzat kendim, başkan yardımcılarım ve mimarlarımız ile birlikte çalıştık. Sosyal tesislerimizin dış mimarisi, Selçuklu, Osmanlı ve erken dönem Cumhuriyet Mimarisi esintilerini taşıyor. Veziroğlu mahallemizde yapımını tamamladığımız bu güzel tesisimiz 22 bin 100 metrekare arsa üzerine inşa edilmiştir. Tesisimizin toplam inşaat alanı 2 bin 286 metrekare olup imalatlar neticesinde zemin katta 820 metrekarelik alanda toplantı salonları, idari personel odaları, bay bayan mescit, abdesthaneler, soyunma odaları, depo alanları, gelin odaları, bulaşıkhane ve mutfak alanları yer almaktadır. Tesisimizin birinci katında ise 820 metrekarelik alanda 600 kişilik kapalı düğün salonu, gelin odası, bay bayan wc,  teras ve cumba balkonlar bulunmaktadır. Ayrıca kapalı düğün salonu arka cephesinde bağımsız olarak 520 metrekare taban alanına sahip içerisinde bay bayan wc ve mutfak bölümleri olan kahvaltı salonu yer almaktadır. Tesisimizin içerisinde 615' er metrekareden oluşan 2 adet açık düğün salonları bulunmaktadır. Veziroğlu sosyal tesislerimiz yaklaşık 8 bin metrekarelik alana sahip geniş bir otopark ve yaklaşık 8 bin metrekarelik peyzaj çalışmaları ile halkımızın hizmetine sunulmuştur. Yapımı tamamlanan tesisimizin toplam bedeli 5 milyon 75 bin Türk lirasıdır” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZI ROL MODEL ALIYORUZ”

Belediyecilik hizmetlerini yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ ı örnek aldıklarını ifade eden Başkan Çelik “Bu güzel tesisimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayarak açılışımıza teşrifleriniz nedeni ile hepinize çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak tüm bu çalışmalarımızı yaparken de halkımızdan kopmadık. Her zaman halkımız ile bir arada olduk. Bu güzel hizmetleri hayata geçirmemizde bizlere her zaman destekleri olan Milletvekillerimize, Kaymakamımıza ve değerli Valimize çok teşekkür ediyorum. Tüm hizmetlerimizde bizlere büyük destekler sağlayan, hükümetimize, bakanlarımıza, belediyecilik hizmetlerinde bizlere rol model olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇELİK BÜYÜK PROJELERE İMZA ATIYOR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ in kısa sürede büyük projelere imza attığını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen “Bugün böylesine güzel bir tesisin açılışında gördüğüm bir tablo beni çok mutlu etti. Milliyetçi Hareket Partisinden, Cumhuriyet Halk Partisinden ve AK Parti’ den 3 İl Başkanımızın da burada oluşu beni ziyadesi ile mutlu etti. Değerli Belediye Başkanımız burada konuşurken hizmetlerini tek tek sıraladı. Ben eminim sabaha kadar konuşsaydı, yaptığı hizmetleri bitiremezdi. Görülen bir başarı var. İki buçuk yılda en azından yeşil alan miktarını iki katına çıkardığını ifade etti. Böylesine bir sosyal tesis Manisa’ ya lazımdı ve yapıldı. Geçmişte aksatılan bu hizmet bu gün hizmete başlıyor. Bugün bir vaadini hayata geçiren değerli Belediye Başkanımız ve ekibini tebrik ediyorum” dedi.

“AK PARTİ OLARAK BELEDİYELERİMİZİN YANINDAYIZ”

AK Parti Hükümetleri olarak belediyelerin yapacakları tüm hizmetlerde destek olacaklarını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ “Bugün burada başarılı bir Belediye Başkanımız olan Ömer Faruk Çelik kardeşimizin bir açılışında sizlerle bir aradayız. Yaptığı konuşmada da kendisi de belirtti, güzel işlere imza atıyor. Bu çalışmalar inşallah artarak devam edecektir. Seçim meydanlarında hangi vaatlerde bulunduysa, bir yandan kendi imkânları ile diğer yandan da hükümetimizin imkânları ile insanlarımızı mutlu etmek ve zengin etmek için çalışıyor, çalışmaya da devem edecek. Biz AK Parti hükümetleri olarak Belediye Başkanlarımızın yanındayız. Bir yandan Manisamızın her alanına hizmetler götürürken, diğer bir yandan Belediye Başkanlarımızın yapmış olduğu hizmetlerle gurur duyuyoruz. Bugün bu açılışta değerli valimiz ile bürokratlarımız ile güzel bir tablo sergiliyoruz. CHP, MHP, AK Parti İl Başkanları burada açılışta bir aradalar. Bu güzel tesisinin açılışına katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki Ömer Faruk Çelik Şehzadeleri yaşanır kent noktasında çok ciddi hizmetlere devam edecek” dedi.

“BU TESİS İLE MANİSANIN BÜYÜK BİR İHTİYACI TAMAMLANDI”

Veziroğlu Sosyal Tesislerinin hayata geçmesi ile birlikte Manisa’nın önemli bir ihtiyacının karşılandığını ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur “Bende şahsım adına böylesine önemli bir tesisin açılışında bura katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Değerli Belediye Başkanımız çalışmaları hakkında gerekenleri ifade etti. Bugün burada değerli dostum, kardeşim Ömer Faruk Çelik Başkanımız, gerçekten enerjisi ile bizlere de bir şevk veriyor. Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik ile birlikte bu güzel binanın temel atmasından bitimine kadar 4 defa inceleme fırsatımız olmuştu. Bugün hamd olsun ki bu tesis çok kısa bir süre içerisinde tamamlandı ve değerli hemşerilerimizin hizmetine sunuluyor. Her yere yetişmeye çalışan bir belediye başkanımız var. Bizler Milletvekilleri olarak Valimiz ve Kaymakamlarımız ile beraber, tüm belediyelerde siyasi parti ayırt etmeksizin, şehrimizde taş üstüne taş koymak isteyen herkesin yanında olduğumuzu her daim ifade ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki Manisa’ da böylesine bir tesis büyük bir ihtiyaçtı. Bu güzel tesisin Manisa’mızda kazandırılmasında büyük emek sarf eden Belediye Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BU TÜR HİZMETLER HALKIMIZI BİR ARAYA GETİRİYOR”

Memleket için yapılan tüm güzel hizmetlerin her kesimden vatandaşı bir araya getirdiğinin altını çizen Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer “Bugün bu açılışta karşımızda harikulade bir Manisa fotoğrafı duruyor. Bu açılış her ne kadar mütevazı bir açılışta olsa, hizmetin derinliği buradaki hazirunu bir araya getirmiştir. Manisanın bütün güzellikleri, renkleri burada bir arada olduğu için de Manisa’ da güzellikler oluyor. Burada bulunana güzel insanlar farklı düşünüp farklı adımlar atsalar da mesele memleket meselesi olduğunda, memleket için güzel hizmetler olduğunda bir araya gelebildikleri için memleketimizde güzel şeyler oluyor. Bunlarında farkında olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, böylesine güzel bir projeyi Manisa’ya kazandıran Ömer Faruk Çelik başkanımızı tebrik ediyorum. Veziroğlu Sosyal Tesislerinin Manisamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından tüm protokolün katılımı ve yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek tesis resmen hizmete açıldı. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45