Vali Deniz'den Başkan Çelik'e iadeyi ziyaret

Ocak 23 ,2019

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Çelik “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, Şehzadeler halkına daha güzel hizmetler kazandırmak için Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız ile koordineli çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kendisine iadeyi ziyarette bulunan Manisa Valisi Ahmet Deniz ve Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ı makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediyesinin yaptığı çalışmaları yakından takip ettiğini ifade eden Manisa Valisi Ahmet Deniz “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar yoğun bir şekilde ilçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bu kapsamda bugün de Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e iadeyi ziyarette bulunduk. Bizler yöneticiler olarak gece gündüz demeden şehrimizin daha güzel olması için hep birlikte çalışıyoruz. Bizim derdimiz el birliği ve gönül birliği ile Manisamızı daha ileriye nasıl taşırız. Bu yönde çalışıyoruz. Şehzadeler Belediyemizin de güzel çalışmalarının olduğunu görüyoruz. Tüm hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ŞEHZADELERİMİZE UYUM İÇERİSİNDE HİZMET EDECEĞİZ”

Şehzadelere bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da büyük bir uyum içerisinde hizmet edeceklerini ifade eden Başkan Çelik “Değerli Valimize ve Sayın Kaymakamımıza bu nazik ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz devletimizin ve Hükümetimizin ilimizde ki en üst temsilcisidir. Şehzadeler Belediyesi olarak bugüne kadar tüm idarecilerimiz ile çok uyumlu çalışmalar yaptık. İnşallah bu uyum ve birlikteliğimiz bundan sonra da devam edecektir. Vatandaşlarımıza layık oldukları en güzel hizmetleri sunmak için büyük gayretler sarf edeceğiz. Bugüne kadar olan destek ve katkıları nedeni ile değerli Valimize çok teşekkür ediyorum” dedi