VALİ DENİZ'DEN BAŞKAN ÇELİK'E TEBRİK ZİYARETİ

Mayıs 09 ,2019



Manisa Valisi Ahmet Deniz, 31 Mart seçimlerinde vatandaşların teveccühüyle bir dönem daha göreve seçilen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i ziyaret ederek, tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,  yeni dönemin ilk resmi ziyaretini Manisa Valisi Ahmet Deniz’e gerçekleştirmişti.  Vali Deniz de Başkan Çelik’e iade-i ziyarette bulunarak tebrik etti, çalışmalarında başarılar diledi. Vali Deniz ziyarette şöyle dedi; “Seçilmesi dolayısıyla başkanımıza hayırlı olsun ziyaretine geldik. Rabbim hayırlı etsin. Önemli olan vatandaşımızın gönlünde yer edinebilmektir. Bu makamlara vatandaşın teveccühü ile gelip gidilir. Demokrasinin en güzel şeyi sandık. Ona herkesin saygı duyması lazım. Bizler yerel idare ile merkezi idare, gece gündüz demeden el ele verip milletimize hizmet edeceğiz”

“EL BİRLİĞİYLE, DAHA GÜZEL HİZMETLER İÇİN GAYRET SARF EDECEĞİZ”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de nazik ziyaretleri ve iyi dilekleri için Vali Deniz’e teşekkür ederek “Sayın Valimiz devletimizin ve hükümetimizin Manisa’daki en üst amiri, bizlerin başı, büyüğü. Şüphesiz ki devletin valisinin bizlerin yanında olması, bize ışık tutması, bizim açımızdan son derece önemli. Bu noktada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sayın Valimizin rehberliğinde, katkı ve destekleriyle Şehzadeler Belediyesi olarak halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz. Bugüne kadarki katkı ve destekleri için Sayın Valimize Şehzadeler halkı adına teşekkür ediyorum.  İnanıyorum ki bundan sonra da büyük bir uyum ve ahenk içerisinde, el birliğiyle, daha güzel hizmetleri yapabilmek için çaba ve gayret sarf edeceğiz.” şeklinde konuştu.   

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45