Ünlü Yazar İmam Hatiplilerle buluştu

Mayıs 27 ,2016

Şehzadeler Belediyesinin davetlisi olarak Manisa’ ya gelen ünlü yazar Sinan Yağmur, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. İmam Hatip’ li öğrenciler ile söyleşi yapan Yağmur, öğrencilere Tasavvufi yaşam, Hz. Mevlana’ nın hayatı ve Şems-i Tebrizi ile ilgili bilgiler verdi.

Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu söyleşi programı ve imza günü için Manisa’ ya gelen ünlü yazar Sinan Yağmur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda öğrenciler ile bir araya gelen Sinan Yağmur öğrencilerle Hz. Mevlana ve Şems-i Tebrizi’ nin hayatı ile ilgili bir söyleşi yaptı.  Mevlana ve Şems-i Tebrizi’ nin hayatlarını konu alan “Aşkın Gözyaşları” kitaplarının yazarı olan Yağmur, kitapta yer alan alıntıları anlatarak Tasavvufi yaşam hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilere kişisel gelişim konular hakkında da bilgiler veren yazar, programı sonuna kadar ilgiyle izleyen öğrencilerin, program sonunda Hz Mevlana, Şems-i Tebrizi ve Tasavvuf hakkında merak ettikleri konular hakkındaki sorularını cevaplandırdı.