Turgut Özal Mahallesi'nden Başkan Çelik'e teşekkür

Eylül 26 ,2014



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, cuma namazında Turgutlu Özal Mahallesi’ndeydi. Başkan Çelik, namazını mahalle sakinleriyle birlikte Hacı Mahir Camii’nde kıldı. Vatandaşlar, Şehzadeler Belediyesi tarafından yenilenen cami ve okul bahçe duvarı için Başkan Çelik’e teşekkür etti.

Turgut Özal Mahallesi’nde bulunan Milli Birlik İlkokulu bahçe duvarında yapılan yenileme çalışmasının ardından Hacı Mahir Cami duvarında da gerekli düzenlemeler Şehzadeler Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Cuma namazını Hacı Mahir Camii’nde kılan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, namaz sonrası vatandaşlarla sohbet ederek, mahallede incelemelerde bulundu. Başkan Çelik’e,  Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı da eşlik etti.   

“HALKIMIZ EN GÜZEL HİZMETLERE LAYIK”

Başkan Çelik, “Bugün meclis üyelerimiz ve parti teşkilatımızla birlikte cuma namazında Turgut Özal Mahallemizdeyiz. Değerli muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin talebi üzerine caminin çevre duvarı ile ilgili gerekli düzenlemeler Şehzadeler Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Okulumuzla ilgili talepler de incelemiş, yerine getirilmiştir. Biz sürekli halkımızın içerisindeyiz. Ziyarete gittiğimiz yerlerde insanların belediyemizden taleplerini alıyoruz, değerlendiriyoruz ve hizmete dönüştürüyoruz. Mahallemiz için hayırlı olsun inşallah. Halkımız çok daha güzel hizmetlere layık. Biz de imkanlarımız nispetimizde neye ihtiyaçları varsa, bütün mahallelerimizde olduğu gibi burada da yerine getireceğiz” dedi.

“TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM”

Başkan Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Turgut Özal Mahalle Muhtarı İsmet Bakşi ise, “Sayın başkanımızın şahsında, yapılan hizmetlerden dolayı Şehzadeler Belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Böyle bir hizmet ilk kez bizim mahallemize geldiği için kendimizi şanslı görüyoruz. Mahallemiz biraz sorunlu, bu nedenle beklentilerimiz fazla.  Ancak bunların da en kısa sürede yerine getirileceğine eminiz” diye konuştu. Başkan Çelik daha sonra Milli Birlik İlkokulunu ziyaret etti. Başkan Çelik ve beraberindekiler büyük bir ilgiyle karşılandı.        

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45