Tanrıverdi'den Orman Köşklerine Tam Not

Ağustos 24 ,2015



AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı’nda incelemelerde bulundu. Orman Köşkleri’ni inceleyen Tanrıverdi, Spil Dağı Milli Parkı’na yapılacak olan çalışmaların tamamlanmasıyla önemli bir merkez haline geleceğini kaydetti. Spil Dağı Milli Parkı’na yapılan çalışmalarda Tanrıverdi’nin büyük emekleri olduğunu ifade eden Başkan Çelik, Tanrıverdi’ye teşekkür etti.

AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Spil Dağı Milli Parkı’nda bulunan Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri’nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelere Tanrıverdi’nin yanı sıra Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Kaçire katıldı. Spil Dağı Milli Parkının Türkiye’nin tek planlı Milli Park alanı olduğunu ifade eden Tanrıverdi, “Bugün Spil Dağı Milli Parkındayız. Milli Parkımız Türkiye’nin tek planlı Milli Parkıdır. Park içerisinde bugüne kadar tamamlanmış olan hizmet alanlarımız var. Ayrıca yapılması gereken projeler de var. Şuan mevcut kullanım alanlarını hemşerilerimiz en iyi şekilde kullanıyorlar. Milli Parkımız ve içerisindeki konutlar Su ve Orman Bakanlığımız tarafından Şehzadeler Belediyemize devredildi. Şehzadeler Belediyemiz burada halkımıza güzel bir hizmet vermektedir ve halkımız da bu hizmetten oldukça memnun. Spil Milli Parkı belediyemize devredildikten sonra, belediyemizin de bu alanda kendi planlamaları olacak ve projeleri olacaktır bu nedenle burada daha güzel alanlar ortaya çıkacaktır. Bu alan sağlık açısından da oldukça yararlı bir alan. Fatih’in ata binmeyi öğrendiği ve zihnini geliştirdiği, şehzadelerimizin de yararlandığı önemli bir alan. Bu bölgede ayrıca Manisa’mızın önemli bir değeri olan Mesir macunundaki bitkilerin tamamı bu alanda bulunmaktadır. Burada bulunan Orman Köşklerinin her birinin adına mesir macununda bulunan 41 çeşit baharatın isminin verilmiş olması tarihimize ve değerlerimize sahip çıkmak anlamındadır. Bu nedenle bu mekânları böylesine güzel bir şekilde değerlendiren Belediye Başkanımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonra Spil ile ilgili yapılacak olan projelerde bizlerde Ankara’da desteklerimizi esirgemeyeceğiz. Spil Milli Parkı’nın öncelikli ihtiyacı teleferiktir. Bunun da bir an önce gerçekleştirilmesi için bir gayret içerisinde olacağız. Spil Dağı’na vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde ulaşmasına vesile olacağız. Spil Dağı ile Manisalıları ve tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızı buluşturacağız. Ben bir kez daha böylesine güzel bir alanı Manisa’mıza kazandırdıkları için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“TANRIVERDİ’NİN BÜYÜK EMEĞİ VAR”

AK Parti MKYK üyesi ve uzun yıllar milletvekilliğimizi yapmış olan Hüseyin Tanrıverdi ile Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşklerinde incelemelerde bulunuyoruz. Bu güzel projenin hayata geçmesinde kendisinin büyük katkıları ve emekleri oldu. Tüm vatandaşlarımız, hemşerilerimiz adına bu güne kadar ki katkıları sebebiyle kendilerine müteşekkir olduğumuzu ifade ediyorum. Bundan sonrada Şehzadelerimize, Manisa’mıza yapılacak olan hizmetlerde her zaman yanımızda olacağına ve her türlü desteği vereceğinden en ufak bir tereddüdümüzün olmadığını ifade ediyor, kendisine tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45