Soma'dan Bayırbucak'a Destek

Ocak 05 ,2016



Şehzadeler Belediyesinin başlatmış olduğu Bayırbucak Türkmenleri ve Savaş mağdurlarına yardım kampanyasına destek büyüyerek devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Malatyalılar derneğinin yaptığı yardımın ardından bir yardımda AK Parti Soma ilçe teşkilatından geldi.

Geçtiğimiz ay Şehzadeler Belediyesi, AFAD il müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti ve Saruhanbey İlim ve Kültür Vakfı tarafından Bayırbucak Türkmenleri ve savaş mağdurlarına yardım kampanyasına destekler büyüyerek devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Öz Malatyalılar derneğinin yardım desteğinin ardından bir yardımda AK Parti Soma ilçe teşkilatından geldi. AK Parti Soma ilçe teşkilatı tarafından toplanan yardımlar AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk tarafından düzenlenen törenle Şehzadeler Belediyesine teslim edildi. Düzenlenen törene Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk, Belediye Başkan yardımcısı Bilal Demir, İsmail Önal ve il başkan yardımcıları katıldı. AK Parti Soma ilçe teşkilatı olarak Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına kayıtsız kalmadıklarını belirten AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk “ Şehzadeler Belediyemizin başlatmış olduğu yardım kampanyasına kayıtsız kalmayarak, AK Parti Soma ilçe başkanlığı olarak Bayırbucak Türkmenleri kardeşlerimiz için yardım topladık. Soma ilçemizden bir kamyon kuru erzak ve 5 bin TL nakit yardımı topladık ve Şehzadeler Belediyemize teslim ediyoruz” dedi.

“TÜRK MİLLETİ SOMA’YA SOMA BAYIRBUCAK’A KAYITSIZ KALMAMIŞTIR”

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Soma’ da yaşanan maden faciasının ardından tüm Türkiye’ nin Soma için seferber olduğunu, Soma halkının da Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanyaya kayıtsız kalmadığını ifade ederek “AK Parti Parti Soma ilçe teşkilatımız Bayırbucak Türkmenlerine kayıtsız kalmamıştır. Soma faciasında tüm Türk Milletinin Somalılara sahip çıktığı gibi, Somalı vatandaşlarımız’ da aynı duyarlılığı göstermişlerdir. Bayırbucak Türkmenlerine yardım için, gerek kuru gıda gerekse nakit yardımlarını toplayıp Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Şehzadeler Belediyemize getirdiler. Soma’mızın göstermiş olduğu bu duyarlılığı tüm ilçelerimizin göstereceğine inanıyorum. Şehzadeler Belediyemizin öncülüğünde büyük bir organizasyon yapılıyor. Bu organizasyon nedeni ile Şehzadeler Belediyemizi ayrıca tebrik ediyorum. İnşallah bu yardımlar en iyi şekilde yerine ulaşır. Bayırbucak Türkmenleri de bu yardımlar sayesinde gerekli desteği almış olurlar” dedi.

SOMALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Bayırbucak Türkmenleri için yapılan yardıma destek verdikleri için tüm soma halkına teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediye Başkanı olarak AK Parti Soma ilçe Başkanımız Şeref Kavruk ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Bayırbucakta yaşanan bir trajedi var ve orada yaşayan Türkmen kardeşlerimiz ülkemize sığınmış durumdalar. Bizde Şehzadeler Belediyesi, AFAD, il müdürlüğü, İlim Yayma Cemiyeti ve Saruhanbey İlim ve Kültür Vakfı olarak ortaklaşa bir yardım kampanyası düzenledik. Ciddi düzeyde yardımlar geliyor. 14 Ocak yardımların toplanmasının son günü olacak nasip olursa’ da 15 Ocakta yardım tırlarımızı yolcu edeceğiz. Soma büyük bir acı yaşayan ilçemizdir. Bu acıyı yaşayan ilçemiz yardım kampanyası ile ciddi bir yardımla kampanyamıza destek vermiştir. Erzak, battaniye gibi yardımların bulunduğu malzemeler 1 kamyonla Manisa’mıza getirildi.  Bu yardım kampanyasından dolayı AK Parti Soma ilçe teşkilatımıza ve Soma’ da duyarlılık göstererek bu kampanyaya destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin. Bu yardımseverlik bizim özümüzdür. Bayırbucak Türkmenleri yardım kampanyamıza destek veren Siyasi partilerimize, vatandaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45