Şırnak Şehidi Savunmaz'ın ismi Şehzadeler'de yaşatılacak

Ocak 06 ,2019



Şehzadeler Belediyesi 2019 yılı ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi toplamda 17 maddenin görüşüldü meclis toplantısında 2. Anafartalar mahallesinde bulunan bir parka Manisalı Şehit Komanda Er Mehmet Savunmaz ismi verilmesi oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda 2019 yılında görev yapacak olan Denetim Komisyonu üyeleri de belli oldu.

 Şehzadeler Belediyesi 2019 yılının ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi toplamda 17 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Belediye Meclis üyelerine 2018 yılının değerlendirmesini yaptı.  Daha sonra geçilen meclis gündem maddeleri arasında yer alan 2. Anafartalar mahallesinde bulunan bir parka 1992 yılında Şırnak'ta şehit düşen Manisalı Komando Er Mehmet savunmaz isminin verilmesi tüm meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.  2. Anafartalar Mahallesi 1516 ve 1519 Sokaklar arasında kalan Kanser Erken Teşhis tarama ve Eğitim Merkezi yanında bulunan parkın adı Şehit Komando Er Mehmet Savunmaz oldu. Şırnak şehidi savunmasızım isminin Şehzadeler’de yaşatılacağını ifade eden Başkan Çelik “2. Anafartalar Mahallesi, 1516 Sokak ile 1519 Sokağın arasında kalan,  Kanser Erken Teşhis tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM)’in hemen yanında belediyemiz tarafından yapımı tamamlanmış olan parka 1992 yılından Şırnak’ta Şehit düşen Komando Er Mehmet Savunmaz ismini Şehzadelerimizde yaşatacağız. Bu vesile ile Şehidimiz Mehmet Savunmaz ve tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum. Bizim inancımıza göre onlara diridirler ve Cennetin en ala köşesinde yaşayacaklardır” dedi.

Ayrıca gündem maddeleri arasında yer alan 2019 yılında görev yapacak olan Denetim Komisyonu üyeliklerine AK Parti Grubundan Ahmet Demiraslan, Selman Keresteci ve Ali Özyiğit seçilirken MHP Grubundan Ziya Elmalı ve Abdülkerim Karabulut seçildi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45