Şehzadelerli Çocuklara Tarih Gezisi

Nisan 20 ,2016

Şehzadelerli Çocuklara Tarih Gezisi

Şehzadeler Belediyesi milli Egemenlik haftası nedeni ile yaklaşık 180 öğrenciye Şehiriçi Kültür Gezisi düzenledi. Manisa’nın tarihi ve kültürel mekânlarını gezen öğrenciler, düzenlenen öğle yemeğinde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldiler. Geziye katılan öğrencileri misafir etmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Çelik “Geleceğimizin teminatı siz gençlerimiz ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi Milli Egemenlik haftası nedeni ile düzenlediği bir etkinlikle Selimşahlar Ertürk İ.Ö.O. ve Şehitler İ.Ö.O.'dan yaklaşık 180 öğrenciye şehir içi kültür gezisi düzenledi. Kültür gezisine katılan öğrenciler gezi kapsamında Rum Mehmet Paşa Bedesteni, Ulucami, Mevlevihane, Muradiye Camii, Saruhanbey türbesi, Sultan Camii ve Tıp tarihi Müzesini gezdiler. Öğle yemeğinde Öğretmenevinde Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya gelen öğrenciler, başkana sevgi gösterisinde bulundular. Öğrencileri anlamlı bir projede misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bu gün geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bildiğiniz gibi Milli Egemenlik haftasındayız bu nedenle Kent Konseyi Çocuk Meclisimiz sizler için böyle güzel bir proje yaptılar. Ben Çocuk Meclisi Başkanımız Ferhat Kaçar'a çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak böyle kültür projelerimiz devam edecek. Bu güne kadar siz öğrenci kardeşlerimize desteklerimiz oldu, bugünden sonra da desteğimiz aynı şekilde devam edecek. Ben tekrardan katılımınız nedeni ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Programa katılan öğrenciler Başkan Çelik ile bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.