Şehzadeler'li Çiftçiler Bursa Fuarında Buluştu

Ekim 20 ,2015

Şehzadeler Belediyesi geçtiğimiz hafta Bursa’da yapılan Bursa Tarım ve Hayvancılık fuarına Muhtar ve çiftçilerden oluşan 100 kişilik heyeti tarımdaki son teknolojiyle buluşturdu. Geçtiğimiz yıl Konya’da yapılan fuara da katıldıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal çiftçileri bu tür organizasyonla buluşturmaya devam edeceklerini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesinin çiftçilere verdiği destek devam ediyor. Şehzadeler’li çiftçileri geçtiğimiz yıl Konya’da yapılan tarım fuarıyla buluşturan Şehzadeler Belediyesi, 100 çiftçiyi geçtiğimiz hafta Bursa da yapılan Tarım ve Hayvancılık fuarıyla buluşturdu. Şehzadeler Belediyesi olarak çiftçilere her alanda destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkan yardımcısı İsmail Önal “Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden beri çiftçilerimize desteklerimiz devam ediyor. Belediye olarak çiftçilerimize fidan desteklerinin yanı sıra çiftçilerimiz Tarımda gelinen son teknolojinin nasıl olduğunu gösterip çiftçilerimizin bundan istifade etmesini sağlıyoruz. Bu bağlamda Bursa 13. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarına yine çiftçilerimiz ile birlikte katılıyoruz. Kırsal mahallelerimizden muhtarlarımızın belirlemiş olduğu yaklaşış 100 çiftçimiz ile Tarım fuarında incelemelerde bulunduk. Tarım ekipmanlarındaki son teknoloji ürünleri ve tarımsal teknolojileri çiftçilerimiz ile birlikte fuarı gezerek görmüş olduk. Bu tür organizasyonlarımız önümüzdeki yıllarda da devam gedecek” dedi.  Fuar gezisinin ardından Çiftçilerle tarihi ve turistik alanları içeren bir şehir turu yapıldı.