Şehzadeler'in tıbbı sekreterlik eğitimleri tamamlandı

Ekim 19 ,2017



Şehzadeler Belediyesinin Gençlik Merkezi bünyesinde, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açtığı Hasta Kabul Sekreterliği kursu 3.etap eğitimlerine katılan vatandaşlar sertifikalarını Başkan Çelik’ in elinden aldılar.

Şehzadeler Belediyesinin, Gençlik Merkezi bünyesinde açtığı meslek edindirme kursları vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa olarak düzenlenen Hasta Kabul Sekreterliği kursu 3.dönem kursunu tamamlayan kursiyerler, Başkanlık Makamında düzenlenen törenle sertifikalarını Başkan Çelik’ in elinden aldılar.

Hasta Kabul Sekreterliği 3.dönem kursunu tamamladıklarını ifade eden eğitmen Esra Altınbaş “Belediyemizin açmış olduğu Hasta Kabul Sekterliği kursunun 3.döneminin tamamladık. Yaklaşık bir ay süren kursumuza katılan kursiyerlerimize, hasta kabul nedir?, Tıbbı Sekreterlik nedir? Konularında tüm dersleri kendileri ile işleyerek, kursiyerlerimizi sınava tabi tuttuk. İnşallah kursiyerlerimiz bugün aldıkları bu belgelerle kendilerine bir iş bulma imkânına kavuşurlar. Meslek edindirme kurslarının açılması için büyük çabalar sarf eden ve bizleri her koşulda destekleyen değerli Belediye Başkanımız çok teşekkür ediyorum” dedi.

“EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezinde bugüne kadar açılan Hasta Kabul Sekreterliği kurslarına katıl 75 vatandaşın belge sahibi olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezimiz yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Gençlik Merkezimizde gerek öğrencilerimize yönelik ders destek kursları, gerekse vatandaşlarımıza yönelik meslek edindirme kurslarımız devam ediyor. Bugünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile birlikte düzenlemiş olduğumuz Hasta Kabul Sekreterliğinin 3.etabını tamamlamış olan arkadaşlarımızın sertifikalarını teslim ediyoruz. Bugüne kadar açmış olduğumuz Hasta Kabul Sekreterliği kurslarımızdan 75 vatandaşımız kurs bitirme sertifikalarını almayı hak ettiler. Şuan itibarı ile de 58 kursiyerimiz de eğitimlerini sürdürüyorlar. Bunun yanın da Gençlik Merkezimizde farklı branşlarda her bir vatandaşımız için kurslarımız devam etmekte. Gençlik Merkezimizde ki kursları başarı ile tamamlayarak sertifika almış olan tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45