Şehzadelerin sokakları gül suyu ile yıkanıyor

Ekim 24 ,2017



Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerindeki sevgi yollarında yıkama çalışması başlattı. Köpüklü su ile yıkanan yollar sonrasında gül suyu katkılı su ile yıkanarak sokak daha güzel bir görünüme kavuştu.

Şehzadeler Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, gündüz şehrin temizliğinin yanı sıra gece bazı noktalarda yıkama çalışması yapıyor.

Özellikle ana arterlere bakan sevgi yollarında çalışma yapan belediye ekipleri, sokakları gül suyu katkılı su ile yıkayarak sokakların daha güzel bir görünüme kavuşarak güzel kokmasını sağlıyor. Şehzadeler ilçesinin temiz bir ilçe olması için yoğun bir çalışma sergilediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, şehrimizin daha güzel görünmesi ve daha güzel kokması için yoğun bir çalışma sürdürüyorlar. Gündüz ilçemizin tamamında çalışan ekiplerimiz şehirde olan yaklaşık 270 ton atık topluyor. Bunun yanı sıra ekiplerimiz zaman zaman geceleri de çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu bağlamda Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı bir ekibimiz geçtiğimiz akşam Beyaz Fil civarı olarak bilinen Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerindeki sevgi yollarında dezenfektan ve tazyikli yıkama çalışması yaptılar. İnsan sağlığına hiçbir zararı olmayan özle bir kimyasal ile yapılan bu temizlik sonrasında sokaklara adeta gül kokusu yayılmış oluyor. Yani sokaklarımızın gül suyu ile yıkıyoruz. Bu çalışmalarımız ihtiyaç duyulan ana arter ve bu tür ara arterlerimizde de devam edecek” dedi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45