Şehzadelerin hizmetleri Gönüllere dokunuyor

Aralık 10 ,2018



Şehzadeler Belediyesinin ilçe genelinde yaptığı 12 adet Çok Amaçlı Salon ve Kültür ve Taziye Evi, vatandaşların hüznüne ve mutluluğuna ev sahipliği yapıyor. Şehzadeler’de yapıl tüm hizmetlerde vatandaş memnuniyetini düşünerek yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak gönüllere dokunan hizmetleri hayata geçiriyoruz” dedi.

Yaptığı rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların hayatını kolaylaştıran hizmetleri de hayata geçiren Şehzadeler Belediyesi, gönül belediyeciliği noktasında vatandaşların büyük beğenisini topluyor. Yeni kurulmuş bir ilçe olmasına rağmen 4,5 yılda yaptığı birçok hizmetle Türkiye’de ki 50 yıllık belediyeleri geride bırakan Şehzadeler Belediyesi, içe genelinde yaptığı 12 adet Çok Amaçlı Salon ve Kültür ve Taziye Eviyle vatandaşların hüznüne ve mutluluğuna ortak oluyor.

Şehzadeler Belediyesi olarak gönüllere dokunan hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak gönüllere dokunan belediyecilik hizmetleriyle vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Şehzadeler Belediyesi olarak iyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanında oluyor, onların dertleriyle dertlenip, sevinçleriyle seviniyoruz. Bu bağlamda 171 Bin nüfuslu Şehzadelerimizin ihtiyaç duyulan tüm mahallelerinde vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabilmeleri amacı ile Çok Amaçlı Salonlar ile Taziye ve Kültür Evleri inşaa ettik. İlçemiz genelinde yapmış olduğumuz toplam 12 Adet Çok Amaçlı Salon ile Kültür ve Taziye Evini, cenazesi olan vatandaşlarımız taziyeleri için kullanabilirken diğer yandan mahallelerimizde yapılacak olan her türlü etkinlik içinde kullanabiliyor. Özellikle ramazan aylarında mahalle halkımızın düzenlediği toplu iftar programlarında bu salonlarımız çok rahat bir şekilde kullanılabiliyor. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde yapmış olduğumuz bu salonlarımız, aynı zamanda öğrencilerimizin ’de ihtiyaçlarına cevap veriyor. Öğrenci kardeşlerimiz okulları ile alakalı her türlü sosyal etkinliklerini bu salonlarda rahatlıkla yapabiliyorlar. Yine düğünü olan vatandaşlarımız ihtiyaç duymaları halinde Çok Amaçlı Salonlarımızda düğün cemiyetlerini rahatça yapabiliyorlar. Bugüne kadar ilçemiz genelinde yapmış olduğumuz bu 12 salonun yanı sıra ihtiyaç duyulan mahallelerimizde yeni projelerimizi de hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45