Şehzadeler'in fuarı bu yılda fuarın gözdesi oldu

Nisan 24 ,2018

Kurulduğu 2014 yılından bu yana her yıl düzenlenen Uluslar Arası Mesir Fuarında yerini alan Şehzadeler Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda fuarın açıldığı ilk günde Manisa protokolü ve vatandaşların ilgi odağı oldu.Fuarı gezmeye gelen vatandaşlar her yıl dağıtılan Şehzade Tatlısına yoğun ilgi gösterdiler.

478. Uluslararası Mesir Festivali kapsamında Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarı bu yıl 25. defa kapılarını açtı. Görkemli bir törenle düzenlenen açılışa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehri Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.Protokol üyeleri, yapılan kurdele kesiminin ardından fuarda ki stantlarda incelemelerde bulundu. Kurulduğu 2014 yılından bu zaman kadar 4 yıldır düzenli olarak Mesir Sanayi ve Ticaret Fuarında yerini alan Şehzadeler Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda ilk günden Manisa protokolü ve vatandaşların büyük ilgisini topladı. Özel tasarım ile stant duvarlarına eklenen Şehzadeler Belediyesinin 4 yıllık hizmetleri fuarı gezen vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Her yıl protokol üyeleri ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Şehzade Tatlısı bu yılda fuarda büyük ilgi görürken vatandaşlar Şehzade Tatlısından tatmak için stant önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu. 29 Nisan Pazar gününe kadar açık olacak Şehzadeler Belediyesi standında gece 22.00’ye kadar bulunacak olan görevliler, fuarı gezmeye gelen vatandaşlara Şehzadeler Belediyesinin hizmetlerini anlatacak ve vatandaşların taleplerini de alarak çözümü noktasında ilgili birimlere yönlendirecek.