Şehzadeler'e Sıfır Kilometre 35 Araç

Nisan 04 ,2015



Şehzadeler Belediyesi yeni hizmet araçlarını Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen muhteşem bir törenle Manisalılara tanıttı. 2 milyon 300 bin TL’ye mal olan 35 aracın tanıtım töreninde konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Borçlanmadan, öz kaynaklarımızla aldığımız yeni hizmet araçlarımız ilçemize hayırlı olsun. Bu araçlarla halkımıza en güzel hizmetleri sunacağız” dedi.

Şehzadeler Belediyesi, yeni aldığı 14 ayrı modelden oluşan 35 araç için tanıtım tören düzenleyerek, otobüs, minibüs, tek ve çift kabinli kamyonet, hafif ticari araç, kamyon, binek araç ve 2 motosikletten oluşan araçlarla konvoy halinde dolaşarak, şehir turu yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen törene Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı  Fisun Kumbaracı, Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut, İl Müftü Yardımcısı Yusuf Arslan, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’a rahmet dileyerek sözlerine başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ailesine ve Türk milletine başsağlığı diledi. Göreve geldiğinde gidecek bir yerlerinin dahi olmadığına dikkat çeken Başkan Çelik, zorlu geçen süreç sonunda tüm birimleri birlikte tam kapasite hizmet verir hale geldiklerini söyledi. Desteklerinden dolayı Kaymakam Çorumluoğlu’na teşekkür eden Başkan Çelik, “Biz bu şehirde zor şartlar altında, imkansızlıklar içerisinde bir belediye inşa etmeye çalıştık. Çok şükür ki aradan geçen 1 yılın sonunda bugün 65 mahallesinin her bir sokağına hizmet götürebilen, etkinlikler yapabilen bir belediye oluşturduk. Bunu yaparken de halkımızdan hiç kopmadık. Çok çalıştık, tatil nedir bilmedik. Tüm hizmet birimlerimizde kiracı olsak da bize oy veren, vermeyen herkesin gönlünde ev sahibi olmayı başardık” dedi.

2 MİLYON 300 BİN TL’YE MAL OLDU

Başkan Çelik, “Araçlarımız yoktu. Çok eski araçlarla hizmet vermeye çalıştık ve bugün 35 tane sıfır aracımızın tanıtım törenini yapıyoruz. Yeni araç siparişleri de verdik. İş makinaları, kamyonlar gibi ihtiyacımız olan başka araçları da alıyoruz. O zaman da bir tören yapıp, sizlerle paylaşacağız. Biz gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Hayır duaları, sevgiler çalışma azmimizi arttırıyor. Hiçbir şeyimiz yokken 6 milyona yakın borç devraldık ama hiç şikayet etmiyoruz. Bu anlamda bize destek olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Minibüsler, tek ve çift kabinli kamyonetler, hafif ticari araçlarımız, kamyonlarımız, otobüsümüz, binek araçlarımız ile 2 tane de motosikletimiz var.  Bu araçlarla Şehzadeler halkına en güzel hizmetleri sunacağız. Araçlarımızın maliyeti yaklaşık 2 milyon 300 bin TL’ye mal oldu. Borçlanmadan öz kaynaklarımızla aldık. Hizmet merkezli insan odaklı bir belediyecilik anlayışını bu şehre hakim kılmaya çalışıyoruz. Araçlarımız ve hizmetlerimizin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

“1 YILDA 5 YILLIK HİZMET YAPTILAR”

Başkan Çelik ve ekibini başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Çorumluoğlu ise, “35 yıllık devlet memurluğumda, 25 yıllık idarecilik hayatımda bir şeye dikkat ettim. Allah taşıyamayacağı hiçbir yükü kuluna vermiyor. Değerli başkanımız sizlerin oylarıyla buraya gelmişse bu yükü rahatlıkla taşıyabilir. Ben kendilerine güveniyorum. Bunu da 1 yıllık çalışmalarından görebiliyoruz. Başka belediyelerin 5 yılda gelemediği aşamaya, Şehzadeler Belediyesi 1 yıl içerisinde geldi. Bu başarı başkanımızın planlı bir şekilde çalışması ve kurduğu güçlü ekibin çalışmalarının sonucudur” dedi. 

“TAÇ BİNA ŞEHZADELER’E VERİLDİ”

Taç binanın Şehzadeler Belediyesi’ne verildiğini açıklayan Çorumluoğlu, “Şehzadeler ilçesi belki iyi imkanlarla kurulmadı ama umutlu olmak lazım. Geçen hafta Sayın Valimizin verdiği bir kararla Taç bina Şehzadeler Belediyesi’ne verildi. Görüntü itibariyle çok iyi bir bina değil ama Şehzadeler Belediyesi’nin eline geçtikten sonra çoğu hizmet binası gibi iyi bir görünüme kavuşacaktır” diye konuştu. Çorumluoğlu sözlerini Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’a rahmet dileyerek tamamladı. Konuşmaların ardından dualar okundu. Protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek, törenin açılışı gerçekleştirildi. Törene katılanlar, vatandaşların alkışları arasında yeni hizmet araçları ile şehir turu attı.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45