Şehzadeler'den okullara temizlik desteği

Ağustos 27 ,2014



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulu ve TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesi’nde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, Şehzadeler İlçesi’nde bulunan tüm okulların bahçe temizliğinin Şehzadeler Belediyesi tarafından gerçekleştirildiğini söyledi.

Şehzadeler Belediyesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılına kısa bir süre kala okullardan gelen bahçe temizliği talebini geri çevirmedi. Şehzadeler İlçesi sınırlarında bulunan tüm okul bahçelerinde genel bir temizlik çalışması başlatıldı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Müftü Alim Efendi İmam Hatip Ortaokulu ve TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Eğitime destek noktasında her türlü hizmeti vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Çelik, “Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde, okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda bahçedeki bütün çimleri biçiyoruz.  Ağaçlar da budanacak, ardından gerekli temizlikler yapılarak yeni eğitim öğretim yılına hazır hale gelmiş olacak. Şehzadeler Belediyesi olarak, eğitime destek noktasında üzerimize düşeni yapıyoruz. Benzeri çalışmaları, diğer okullarda da sürdürüyoruz. Okullarımız açılıncaya kadar da gelen talepleri birer birer yerine getireceğiz. Her şey insanlarımız, çocuklarımız için. Çocuklarımızın iyi eğitim almaları, nezih okullarda okumaları şehrimizin ve ülkemizin geleceği adına büyük önem taşımaktadır. Taleplerini bize ileten değerli muhtarımıza ve okul müdürümüze de teşekkür ediyorum” dedi.

“ŞEHZADELER YİNE FARKINI ORTAYA KOYDU”

Şehzadeler Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden TBMM 85. Yıl Çok Programlı Lisesi Müdürü Mustafa Örnek ise, “2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte belediyemize müracaat ettik. Bizi kırmadılar ve okul bahçemizle ilgili gerekli çalışmaları başlattılar. Çimlerimizin biçiliyor, ağaçların budaması yapılarak, bahçenin genel temizlik işleri gerçekleştiriliyor. Mahallemiz ve okulumuz adına başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Şehzadeler’in farkı bir kez daha ortaya çıktı” dedi. 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45