Şehzadeler'den öğrencilere bilgisayar desteği

Mayıs 25 ,2015



Şehzadeler Belediyesi, Ahmet Feritligil İlkokulu öğrencilerine bilgisayar desteğinde bulundu. Velilerin talebi üzerine temin edilen 6 adet bilgisayar, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tarafından Okul Aile Birliği Başkanı Gülşah Beyazbulut’a teslim edildi.

Kurulduğu günden bu yana eğitime tam destek veren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ahmet Feritligil İlkokulu Aile Birliği üyelerinin bilgisayar talebini geri çevirmedi. 6 adet bilgisayar Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, Okul Müdürü Zekai Şahin, Ahmet Feritligil İlkokulu Aile Birliği Başkanı Gülşah Beyazbulut’a teslim edildi. Okulun boya badana işlerini de üstlenen Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak eğitime desteğimiz artarak devam ediyor. Çobanisa’daki ilkokulun boya badana işleri belediye ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Okul aile birliğimizin talebi üzerine öğrencilerimizin daha sağlıklı bir eğitim alabilmeleri için bilgisayar desteğimiz oldu. Çocuklarımız teknolojinin bütün imkanlarından istifade etsin diye 6 tane bilgisayarımızı teslim ediyoruz. Eğitim camiamız ve Çobanisa Mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muhtar Koç’tan Başkan Çelik’e teşekkür

Başkan Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Şevki Koç, “Başkanımız Şehzadeler ilçesine çok güzel hizmetler yapıyor. Çobanisa Mahallemize de kısa zamanda güzel hizmetler yaptı. Bundan sonra da yapacağına eminiz. Okulumuza yaptığı bilgisayar desteği çocuklarımıza büyük fayda sağlayacak. Hem öğrencilerimizi hem de velilerimizi sevindirdi. Desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Ahmet Feritligil İlkokulu Aile Birliği Başkanı Gülşah Beyazbulut, desteklerinden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45