Şehzadeler'den öğrencilere aşure ikramı

Kasım 04 ,2014



Şehzadeler Belediyesi, Manisa İmam Hatip Kız Lisesi ve Ortaokulu’nda aşure ikramında bulundu. Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenlemesini de yerinde inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, eğitime destek vermeye devam edeceklerini söyledi.  

Muharrem ayı nedeni ile aşure hayrı yapan Şehzadeler Belediyesi bu kez Manisa İmam Hatip Kız Lisesi ve Ortaokulu’nda bin 500 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Aşure dağıtımına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Çoban ve Ahmet Songüler ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Şen ve sanatçı Orhan Çakmak katıldı. Kapıda çiçeklerle karşılanan Başkan Çelik, öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Aşure dağıtımının ardından okulu dolaşan Çelik, lise yıllarındaki sırasına oturarak, anılarını tazeledi.

“EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Çevre düzenlemesinin Şehzadeler Belediyesi tarafından yapıldığına dikkat çeken Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Yeni bir belediye olmamıza rağmen eğitime desteğimiz son sürat devam ediyor. Bütün okullarımızda bahçe düzenlemesi yapıyoruz. Yasalarımız ve imkanlarımız nispetinde okullarımıza destek oluyoruz. Bugün de Manisa İmam Hatip Kız Lisesi ve Ortaokulu’ndaki öğrencilerimizi ziyarete geldik. Muharrem ayı nedeni ile aşure ikramında bulunduk. Okulumuzun çevre düzenlemesi belediyemiz tarafından yapıldı. Gençlerimiz, öğrencilerimiz her şeyin en güzeline layık. Çünkü umudumuz gençlerimizde. Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlerin omuzlarında tesis edilecek. Her bir gencimizin bir şehzade gibi, fatih gibi, kanuni gibi iyi yetişmesini asırlara mühürlerini vurmasını yürekten temenni ediyoruz. Gençlerimiz için eğitim camiamız için ne yapsak azdır. Milli eğitim müdürlüğümüzle büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz” dedi. Başkan Çelik’e okul yönetimi tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45