Şehzadeler'den amatöre 147 bin 500 liralık destek

Ekim 17 ,2017



Şehzadeler Belediyesinin her yıl düzenlediği Amatör Spor Kulüpleri istişare toplantısı bu yılda düzenlendi. Amatör spor kulübü temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi olarak bu yıl amatör spor kulüplerine 147 bin 500 lira nakdi yardımda bulunacaklarını ifade etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, düzenlenen kahvaltı programında amatör spor temsilcileri ile bir araya geldi. Amatör sporun sorunlarının konuşulduğu Amatör Spor Kulüpleri İstişare Toplantısına, Başkan Çelik’ in yanı sıra, Belediye Meclis üyesi Mehmet Kavas, Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ali Özyiğit, Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, birim müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erol Timur ve amatör spor kulübü yöneticileri katıldı.

Şehzadeler Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana amatör spor kulüplerine her alanda büyük destekler verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Amatör spor kulüplerimiz malzeme desteği noktasında sürekli destekler alıyordu. Ancak maddi noktada büyük sıkıntılar yaşıyorlardı. Şehzadeler Belediyesi olarak aldığımız kararla amatör spor kulüplerimize kategorilerine göre nakdi yardım yapıyoruz. 2014 yılından bu güne kadar da her yıl düzenli olarak amatör spor kulüplerimize nakdi olarak destek verdik. Bugün burada koliler dolusu malzeme desteğinde buluna bilirdik, ancak bizim derdimiz amatöre faydalı olabilmek, sıkıntılar ve zorluklarla ilçemizin gençlerine spor yapma imkanı tanıyan, onlarla ilgilenen kulüplerimize destek olmak. 2014 yılında 32 tane amatör spor kulübümüze 79 bin 50 liralık bir nakdi yardımda bulunmuştuk. 2015 yılında da 33 tane spor kulübümüze 96 bin 900 liralık bir destek vermiştik. Geçtiğimiz yıl içerisinde de 31 tane amatör spor kulübümüze 11 bin 500 lira nakdi yardımda bulunmuştuk. Bunların yanı sıra da spor kulüplerimize pek çok müsabaka için araç tahsisinde bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz gibi amatör spora yasalar ve imkanlar ölçüsünde her zaman destekledik. Bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Bu yıl da yardım kriterlerini taşıyan 34 amatör spor kulübümüze destek veriyoruz. Bu yıl amatöre desteğimiz 147 bin 500 liradır” dedi.

“TÜM BRANŞLARI DESTEKLİYORUZ”

Amatör spor kulüplerine verilen desteğin tüm branşlarda yapıldığının altını çizen Başkan Çelik “Yapmış olduğumuza yardımlarımızı sadece futbol kulüplerine değil, tüm amatör branşlarda faaliyet gösteren spor kulüplerimize yapıyoruz. Bu yardımlarımızı yaparken spor kulüplerimizi daha önce olduğu gibi 2 ana kategoriye ayırarak yapıyoruz. 1.kategoride faal ve kategorisinde lige katılan amatör futbol kulüplerimiz. İkincisi de ferdi branşlarda faaliyet gösteren amatör spor kulüplerimizdir. Bugün 147 bin 500 liralık bir miktar kulüplerimizin kriterlerine göre hesaplarına yatırılmıştır. Tüm kulüplerimize hayırlısı olur inşallah. Tabi ki bu yardımlarımız amatör kulüplerimize bir can suyudur. Biliyoruz ki amatör kulüplerde bütün yükü kulüp başkanlarımız çekiyor. Çok doğru bir iş yapıldığının bilincindeyiz. Gençlerimize ve çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırılıyor. Gençlerimiz bu sayede boş vakitlerini farklı yerlerde geçirmek yerine spor yaparak geçirme imkanı buluyorlar. Bu noktada büyük emeklere sarf ederek fedakarlık yapan tüm spor kulübü başkanlarımıza teşekkür ediyorum. inanıyoruz ki yapmış olduğumuz bu tür destekler spor yaşamında bir takım yaralara merhem olacaktır. Tüm branşlarda faaliyet gösteren takımlarımıza sezonlarında başarılar diliyorum” dedi. Başkan Çelik’ in ardından söz alan Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erol Timur, amatöre yapılan yardımların yerinde bir yardım olduğu belirterek Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e destekler nedeni ile teşekkür etti.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45