Şehzadeler'den Temizlik Atağı

Kasım 20 ,2015

Şehzadeler Belediyesi pazar yerlerinin temizliğini Bobcat sayesinde daha hızlı yapıyor. Pazar yerlerinin temizlik işinin daha kısa süre içerisinde yapılacağını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Araç filomuza yeni dâhil olan bu araçla pazar yerlerimizde yapılan temizlik çok daha hızlı olacak ve vatandaşlarımız kurulan pazar sonrası oluşan çirkin görüntüden daha çabuk kurtulacak” dedi.

Kurulduğu günden bu yana araç filosunu sürekli olarak yenileyip genişleten Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçe İşleriyle pazar yerlerinin temizliğinde kullanmak üzere 1 adet Bobcat’i araç filosuna dahil etti. Yapısı nedeni ile oldukça seri olan Bobcat adındaki iş makinesi, özellikle pazar yerlerinin temizliğinin daha çabuk bitmesini sağlayacak. Araç ve ekipman olarak belediyenin filosunu genişletmeye devam edeceklerini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Pazar yerlinin temizliğinin Şehzadeler Belediyesi olarak biz yapıyoruz. İlçemiz sınırlarında kurulan pazarların ardından akşamları pazar yerlerinde kamyonlarca atık oluşuyor. Bunlarında temizlenmesi uzun bir zaman alıyordu, bu da vatandaşların geç saatlerde rahatsız olmalarına neden oluyordu. Şehzadeler Belediyesi olarak araç filomuza Bobcat olarak bilinen yeni bir iş makinesini dahil ettik. Bu araç ebatları nedeni ile oldukça seri çalışabilen bir araç olduğu için pazar yerlerinde yapılan temizlik işleminin süresini de ciddi bir şekilde kısaltıyor. Bu aracımız aynı zamanda Park ve Bahçe işlerimizde de kullanılacak. Belediye hizmetlerimizde ihtiyaç oldukça bu tür iş makinelerini araç filomuza dahil etmeye devam edeceğiz. Bundan sonra pazar yerlerinde yapılacak olan temizlik işlemleri Bobcat’imiz sayesinde çok daha hızlı olacak ve vatandaşlarımız gece yarısı artık rahatsız olmayacak” dedi.