Şehzadeler'den Gölmarmara'ya ziyaret

Ekim 07 ,2015



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz’ü ziyaret etti. Başkan Öz, kardeş şehirleri olan Şehzadeler Belediyesi’nin yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Çelik de, “Kardeş şehrimizi, belediyemizin tüm teknik imkanlarından, bilgi ve tecrübelerinden yararlandırma konusunda çaba sarfediyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediyesi ilk kardeş şehri olan Gölmarmara Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarete, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Kavas, Selma Çertürk, Asiye Zurnacı, MHP Meclis Üyesi Ahmet Aker, başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı. Başkan Çelik, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz ve ekibi tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.  İlk olarak Başkan Öz, Şehzadeler Belediyesi’nin katkılarıyla Gölmarmara’ya kazandırılan nikah ve çok amaçlı salonu konuklarına gezdirdi. Bu salonunun yapımındaki desteklerinden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür eden Başkan Öz, “Başkanımız Ömer Faruk Çelik ve ekibine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim dar günümüzde bizimle birlikte oldunuz. Bizim belediyemizin imkanları yoktu. Daha önceki belediyede iyi bir miras bırakmamış. Nikah ve çok amaçlı salonumuzu sizlere borçluyuz. Ayrıca Ozanca Mahallemize yaptığınız parke taşı döşemesi için teşekkür ederim. Dostluğumuz mezara kadar olsun. Bu koltuklar, makamlar geçicidir. Makamlar bittikten sonra da dostluklar devam etsin. Birbirimizi kucaklayalım. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Sizleri seviyoruz” dedi.

“BELEDİYEMİZİN KAPISI HER ZAMAN AÇIK”

Kardeş belediyemizin konuğu olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak Türkiye’deki ilk kardeş şehrimiz Gölmarmara Belediyemiz oldu. Gölmarmara ile Şehzadelerin asırlara dayanan bir bağı var. Çünkü Şehzadeler’de metfum bulunan ve Manisa’nın manevi direği olarak kabul edilen Yiğitbaşı Veli, Ahmet Şemsettin, Gölmarmaravi hazretleri, Gölmarmaralıdır. Büyük bir Allah dostudur. Mezarı ve türbesi Şehzadeler’dedir. Dolayısıyla Şehzadelerle Gölmarmara ilçemiz arasında asırlara dayanan güçlü bir bağ zaten bulunmaktadır. Değerli başkanımız, Gölmarmara’da zoru başardı. Zor şartlarda seçim kazandı ve göreve başladı. Biz de zor şartlarda göreve başladık ama Gölmarmara’nın imkanları dahilinde, hangi sıkıntılar içinde olduğunu en yakından bilen biriyim. Gölmarmara, böyle bir başkana sahip olduğu için çok şanslı. Gece gündüz demeden bütün imkanlarını seferber ediyor. Hamd olsun ki, Gölmarmara’nın çehresi değişmeye başladı. Biz de böylesine değerli, sevdiğimiz bir başkanımızın belediyesiyle kardeş şehir olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Şehzadeler Belediye Meclisi’nde, bu kardeş şehir konusu gündeme geldiğinde tüm meclis üyelerimiz oy birliğiyle bu kararı kabul ettiler. Ben bütün meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Şüphesiz ki, kardeş şehir ilişkileri önemlidir. Hem ekonomik destek anlamında, hem de bilgi ve tecrübe paylaşımı anlamında önemlidir. Biz kardeş belediyemiz Gölmarmara’ya, belediyemizin tüm teknik imkanlar, bilgi ve tecrübelerinden yararlandırma konusunda çaba sarfediyoruz. İnanıyorum ki, bu birlikteliğimizle, hem Gölmarmara hem de Şehzadelere daha güzel hizmetler yaparız. Belediyemizin kapısı her zaman açık. Bu güzel ev sahiplikleri için meclis üyelerine, müdürlerine ve çalışanlarına, bizleri sıcak bir şekilde karışladıkları için çok teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun. Allah ömrümüzün sonuna kadar bu muhabbetimizi, birlikteliğimizi, kardeşliğimizi daim etsin. Ev sahipliğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45