Şehzadeler'de muhteşem Kur'an ziyafeti

Temmuz 10 ,2015



Dünya Kur'an okuma şampiyonu Güney Afrikalı Abdurahman Sadien, yüzlerce vatandaşa unutamayacakları bir Kur’an ve dua gecesi yaşattı. Şehzadeler sokaklarında gece boyunca Kur’an-ı Kerim sesleri yükseldi.

Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinin konuğu Dünya Kur'an okuma şampiyonu Abdurrahman Sadien oldu. Sadien sevgisi Cumhuriyet Meydanı’nı tıklım tıklım doldurdu. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Çoban, Ahmet Songüler, Belediye Meclis Üyesi Ali Özyiğit, Özel Kalem Müdürü Bilal Demir, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut da yüzlerce vatandaş gibi programda yer aldı. Güney Afrikalı ünlü hafız, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle dinleyenlere unutulmaz bir ziyafet sundu. Yaklaşık bir saat sahnede kalan ve davudi sesiyle Kur’ân okuyan Sadien, hem kulakların hem de kalplerin pasını sildi. Programda vatandaşlara Doğu Türkistan bayrağı dağıtıldı.

DOĞU TÜRKİSTAN’IN YANINDAYIZ

Ünlü hafıza katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Çelik, “Ramazana veda etmeye hazırlandığımız şu günlerde Kur’an ayı olan Ramazan’ın ruhuna uygun bir şekilde çok değerli hocamız Abdurrhaman Sadien’i ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Doğu Türkistan’da kardeşlerimiz var, soydaşlarımız var, Çin zulmüne tabi tutuluyor. Burada okunan Allah kelamından hasıl olan sevabı da Doğu Türkistan davasına ermiş olan ve bu yolda şehit düşen kardeşlerimizin ruhlarına ithaf ediyoruz. Biliyor ve inanıyoruz ki zulmü ile abad olmaz, zalimler er ya da geç hak ettikleri kan ve gözyaşında boğulacaklar. Doğu Türkistan özgür olacaktır. Biz her zaman yanlarındayız, Allah yar ve yardımcıları olsun. Kalplerimizin pasını silen tilaveti hasebiyle değerli üstad Abdurrahman Sadien’e şükranlarımı sunuyorum” dedi. Başkan Çelik’in konuşması zaman zaman alkışlarla kesildi.

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45