Şehzadeler'de kar mesaisi aralıksız sürüyor

Ocak 11 ,2017

Şehzadeler Belediyesi ekipleri geçtiğimiz gün etkili olan kar yağışının ardından ilçe genelinde kar temizleme çalışmaları başlattı. Yoğun kar yağışının ardından kaldırımlarda buzlanmalar olduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik  “Tüm ekiplerimiz ile halkımızın sorun yaşamaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Şehzadeler Belediyesi ekipleri geçtiğimiz gün yağan kar yağışının ardından kaldırımlarda ve ara arterlerde kar temizleme çalışması başlattı. Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren Şehzadeler Belediyesi olarak teyakkuzda olduklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Geçtiğimiz gün yoğun bir şekilde yağan kar sonrası ekiplerimiz bugün kaldırımlarda ve ara arterlerde kar ve buz temizleme çalışması başlattılar. Kar yağışının başladığı ilk saatlerden itibaren ekiplerimiz hazır bir şekilde sorun yaşanmaması adına çalışmalarına başladılar ve bunu akşam saatlerine kadar sürdürdüler. İlk olarak merkezde trafik sorunu olmaması adına ana arterlerde çalışmalar yapan ekiplerimiz akşam saatlerinde kar yağışının etkisini yitirmesi ile birlikte kenar mahallelerimizde yol açma çalışmalarına devam ettiler. Karla mücadele ekibimiz sabah saatlerine kadar çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiler. Ekiplerimiz bugün şehir merkezinde ki kaldırımlar ve ara arterlerde kar küreme ve buz kırma çalışması başlattılar. Bu bağlamda merkezdeki camilerimizde de çalışmalar yapan ekiplerimiz olumsuzlukların önüne geçmek için çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerdir” dedi.