Şehzadeler'de bir yılda bin 300 çift dünya evine girdi

Aralık 25 ,2018

Şehzadeler Belediyesi 2018 yılı içerisinde kıyılan nikâh sayısını açıkladı. 2018 yılı içerisinde toplamda 1300 nikâh kıyıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2017 yılında Şehzadeler’ de günde ortalama 4 çiftin nikâhının kıyıldığını söyledi.

Şehzadeler Belediyesi 2018 yılı içerisinde kıyılan nikâh sayısını açıkladı. Şehzadeler Belediyesi olarak Ocak – Aralık 2018 arasında toplamda 1300 nikâh kıydıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Bu yıl Şehzadeler Belediyesi olarak 1300 çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Şehzadeler Belediyesi olarak Tarihi Bedesten Nikâh Salonu olarak hizmete sunulduğundan beri, vatandaşlarımızdan yoğun bir şekilde nikâhlarının Bedestende kıyılması talebi ile karşılaştık. 2018 yılı içerisinde sadece Tarihi Bedesten’ de bin 300’ e yakın nikâh işlemi gerçekleştirdik. Bu nikâhların birçoğunda vatandaşlarımızın talepleri ile vaktimizin de uygun olması durumunda Belediye Başkanı olarak bizzat bulunarak nikâhlarını kıydım. 2018 yılındaki rakamsal verilere baktığımızda Şehzadeler ilçemizde 1300 çiftin nikâhlarını kıydık bu da günde ortalama 4 çiftin evlendiğini göstermektedir. Ayrıca Şehzadeler Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana ilçemizde 5 bin 505 çiftimizin nikâhını kıydık. Bugüne kadar imkân buldukça vatandaşlarımızın talepleriyle nikâhlara bizzat kendimde katılıp çiftlerimizin nikâhlarını kıyıyordum. İnşallah bugünden sonrada görevde olduğum müddetçe bu şekilde vatandaşlarımızın mutluluklarına ortak olacağız. Vatandaşlarımız ile bu vesileler ile bir arada olmak bizlere gerçek manada motivasyon veriyor. Ben tüm çiftlerimize hayatlarında ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.