Şehzadeler'de Ortaokul öğrencilerine özel seminer

Ocak 11 ,2018

Şehzadeler Belediyesi ve Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklaşa düzenlediği programda 8.sınıf öğrencileri ve veliler için ‘Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri’ konulu konferans düzenledi. Düzenlenen konferansta 8.sınıf öğrencilerine yeni sistem anlatıldı.

Eğitime her alanda büyük destekler veren Şehzadeler Belediyesi, desteklerini 2018 yılında da sürdürmeye devam ediyor. Şehzadeler Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği konferans ile 8. Sınıf öğrencilerine yeni sistemi anlattı. Konuşmacı olarak katılan Eğitimci – Yazar Hüseyin Kazan, Eğitimde yaşanan yeni gelişmeler hakkında öğrencilere bilgilendirme yaptı. İki gün boyunca yapılacak olan eğitim seminerlerinde 8.sınıf öğrencileri, öğretmenler ve velilere ‘Yeni Ortaöğretime Geçiş Sistemi ve Verimli Ders Çalışma Teknikleri’ konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Bu tür bilgilendirme seminerleri ile Öğretmen, Öğrenci ve Velilerin Eğitimde yaşanan yeni gelişmeler ve Eğitim sistemi hakkında bilgi sahibi olduklarını ifa eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak Şehzadelerimizde eğitime her alan da destek oluyoruz. Okullarımızın fiziki imkânlarının düzeltilmesi, eğitim kalitesinin artmasının yanı sıra eğitimde yaşanan yeni gelişmeler konusunda da öğrenci, öğretmen ve velilerimizin bilgi sahibi olmaları için bu tür seminerler düzenliyoruz. İki gün boyunca düzenlenen bu eğitim seminerinde de özelikle 8. Sınıfta okuyan öğrenci kardeşlerimizin Liselere yeni geçiş sistemi ile alakalı bilgilendirmeler yaptık. Öğrenci kardeşlerimizin yanı sıra aynı konularda öğretmenlerimiz ve velilerimizde bu eğitimden faydalandılar. Şehzadeler Belediyesi olarak eğitim kalitesinin daha da artması noktasında çalışmalarımız aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.