Şehzadeler'de 08.08 yoğunluğu

Ağustos 08 ,2018

Şehzadeler’ de nikâh tarihlerinin özel olmasını isteyen 10 çift 08.08.2018’ nedeni ile nikâh masasına oturdu. Şehzadeler ilçesinde günlük ortalama 6 – 7 çiftin nikâh kıydığını ifade eden Başkan Çelik “Nikâh tarihlerinin özel olmasını isteyen 10 çiftimiz bugün için nikâh tarihi alarak nikâhlarını kıydılar. Tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Şehzadeler ilçesinde 08.08.2018 tarihini fırsat bilen çiftler bu tarihi unutulmaz kılmak için nikâhlarını bugün kıydılar. Şehzadeler ilçesinde günlük ortalama 6 ile 7 çiftin nikâhının kıyıldığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bugün 10 çiftimiz nikâh tarihlerini özel kılma için nikâh memurluğumuzdan randevu alarak nikâhlarını kıydılar. Normal şartlarda günlük nikâh kıyan çiftimizin sayısı 6-7 arasında. Ancak nikâhlarını özel kılmak isteyen çiftlerimiz 08.08.2018 tarihi için nikâh memurluğumuza müracaatta bulundular ve nikâhlarını kıydılar. Ayrıca 2018 yılında ilk 8 aylık dilimde Şehzadeler ilçemizde toplamda 800 çiftimiz nikah kıyarak dünya evine girmiş oldu. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda imkanlarımız el verdikçe nikahların bir kısmını da bizzat Belediye Başkanı olarak kıyma imkanımız oldu. Yeni evlenen tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.