Şehzadeler yüreklere dokunmaya devam ediyor

Temmuz 19 ,2018



Şehzadeler Belediyesinin, ‘Şehzadeler Hep Yanınızda’ projesi kapsamında başlattığı evde bakım hizmetleri, yardıma muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 65 Yaş üstü ihtiyaç sahibi olan yaşlıların evlerinde aylık temizlik çalışması yapıldığını ifade etti.

Şehzadeler Belediyesinin geçtiğimiz ay başlattığı Evde Bakım hizmetleri, ihtiyaç sahibi yaşlıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.  Şehzadeler’in 67 mahallesinde belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerinde her ay düzenli olarak temizlik çalışması yaptıklarını ifade eden Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ramazan Şevik “Şehzadeler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü olarak evde bakım hizmetlerimiz başladığı günden beri evde temizlik ekibimiz her gün hizmetlerini ve kalitesini artırarak devam etmektedir Şehzadeler bölgesinde yaşayan 67 mahallemizde oturan 65 yaşını geçmiş ihtiyaç sahibi olan kendi imkânlarıyla evini temizleyemeyen engelli vatandaşlarımızın da evlerine her ay giderek temizlik yapıyoruz” dedi.

“YÜREKLE DOKUNAN PROJELER YAPIYORUZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak 67 Mahalle’de yaşayan 171 bin vatandaşın yüreklerine dokunan projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Çelik “Şehzadeler Belediyesi olarak halkımızın yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz. ‘Şehzadeler Hep Yanınızda’ projemiz kapsamında hayata geçirdiğimiz, evde bakım hizmetleri çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda başlayan projemiz kapsamında bu güne kadar, belirlenmiş olan ihtiyaç sahibi, engelli, yaşlı ve yalnız yaşayan büyüklerimizin evlerini ziyaret ediyor ve her ay düzenli olarak evlerini baştan, başa temizliyoruz. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde kurduğumuz evde bakım hizmetleri ekibimiz bugüne kadar belirlemiş oldukları 80 vatandaşımızı düzenli olarak ziyaret ediyorlar. Yapılan bu ziyaretler esnasında hem vatandaşlarımızın evlerini temizliyorlar hem de sorunlarını dinliyor ve yapılması gereken ne varsa çözümü noktasında yardımcı oluyorlar ve bizlere de iletiyorlar” dedi.

 

 

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45