Şehzadeler şehidine sahip çıktı

Eylül 12 ,2015



2007 yılında Şırnak’ta şehit olan Manisalı Yarbay Melih Gülova adına, doğduğu topraklar olan Hacıhaliller Mahallesi’nde yapılan anıta Şehzadeler Belediyesi sahip çıktı. Şehzadeler Belediyesi Hacıhaliller Mahallesi’nde bulunan Şehit Yarbay Melih Gülova anıtında düzenleme çalışması yaptı.

2007 Yılında Şırnak’ta hain bir saldırı sonucu şehit olan Yarbay Melih Gülova adına Hacıhaliller Mahallesinde yaptırılan anıt, Şehzadeler Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi. Mahalle girişinde bulunan ve içerisinde şehit yarbayın büstünün bulunduğu anıtta, Şehzadeler Belediyesi ekipleri peyzaj ve ışıklandırma çalışması yaptı. Yapılan çalışma Hacıhaliller mahalle halkından takdir topladı. Hacıhaliller mahalle sakini olan Vedat Sarı, “Hacıhaliller mahalle halkı olarak Şehzadeler Belediyemize şehit kardeşimiz Melih Gülova adına yapılan bu anıtın etrafının düzenlenmesi ve güzelleştirilme çalışması için çok teşekkür ediyorum. Şehidimizin anısına sahip çıkılması bizi çok mutlu etmiştir” dedi.

Yapılan çalışma için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Hacıhaliller mahalle muhtarı Şeref Ocaklıgil, “Hacıhaliller mahallemizden olan Melih Gülova kardeşimiz doğuda görev yaparken şehit olmuştu. Bu vesile ile mahallemizin girişinde yapmış olduğumuz bu anıtı Şehzadeler Belediyemiz yaptığı çalışma ile daha da güzelleştirdi. Ben bu konuda şehidimizi unutmayan onun için yaptırmış olduğumuz bu hatıraya sahip çıkan değerli belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik ve emeği geçen tüm çalışanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ŞEHİDİMİZİN HATIRASINI YAŞATACAĞIZ”

Şehzadeler Belediyesi olarak Hacıhaliller Mahallesi’nin evladı olan Yarbay Melih Gülova’nın hatırasını yaşatacaklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Öncelikle tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun diyorum. Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bugünlerde vatan için canlarını feda etmiş olan şehitlerimizi unutmamalıyız. Onların aziz hatıralarını ebediyete kadar yaşatmalıyız. 2007 yılında Şırnak’ta haince bir saldırı sonucu şehit düşen Yarbay Melih Gülova için Hacıhaliller Mahallemizde o zamanın şartlarıyla anıt yaptırılmıştı. Biz de Şehzadeler Belediyesi olarak şehidimiz için yapılan bu aziz hatırayı yaşatmaya devam edeceğiz. Bu noktada mahallemizden de gelen talep üzerine şehidimiz için yaptırılan bu anıtın çevresinde yani düzenlemeler yaptık. Yapılan peyzaj çalışması ile anıtın çevresini çiçeklendirdik. Bunun yanı sıra anıtın etrafında aydınlatma yaptık ve bayrak direklerini yeniledik. Şehidimizin anıtı daha güzel bir gönüme kavuşmuş oldu” dedi.

YAYINLARIMIZ


ŞEHRİ ŞEHZADELER GAZETESİ 48. SAYISI
Tüm Yayınlar

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER

DARBELER TARİHİ VE 15 TEMMUZ KONFERANSI
Tüm Etkinlikler

SMS BİLGİLENDİRME


Etkinliklerden haberdar olmak için SMS sistemimize kayıt olun
Kayıt Ol

ŞEHZADELER BELEDİYESİ TARIMSAL TAHMİN ve ERKEN UYARI SİSTEMİ



İncele

FOTO GALERİ

VİDEO GALERİ

Linkler

KONUM

E-BÜLTENE KAYIT OLDUNUZ MU?

Belediyemizin haber, duyuru ve etkinliklerinden haberdar olmak için şimdi e-bülten servisine abone olun...


ADRES BİLGİLERİ :

1. Anafartalar Mah. Ergen Cad. No:2 45020 ŞEHZADELER / MANİSA

TELEFON BİLGİLERİ :

Santral : 0236 250 11 00
Beyaz Masa : 444 90 45