Şehzadeler lodosa karşı nöbette olacak

Ocak 06 ,2017

Şehzadeler Belediyesi Manisa genelinde etkili olan lodos nedeni ile oluşturduğu kriz masası ile yaşanan olumsuzluklara anında müdahale ediyor. Hava şartlarının normale dönene kadar ekiplerin hazır bir şekilde bekleyeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Halkımızın hiçbir olumsuzluk yaşamaması için görevimizin başında olacağız” dedi.

Şehzadeler Belediyesi ekipleri geçtiğimiz akşam itibarı Manisa’da etkili olan şiddetli lodos neden ile Şehzadeler ilçesinde oluşan sorunlara anında müdahale ederek, olumsuzlukların öne geçti. Şiddetli lodos’ un bir süre daha devam edeceğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadeler ilçemizin genelinde etkili olan şiddetli lodos sonrasında hazır bekleyen ekiplerimiz oluşan sorunlara anında müdahale ederek halkımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamasının önüne geçtik. Bu bağlamda ekiplerimize gelen ihbarlar neticesinde Endüstri Meslek Lisemizin bahçesinde devrilen ağaçları hızlı bir müdahale ile yerinden kaldıran ekiplerimiz, okul içerisinde öğrencilerin ve öğretmenlerimizin sorun yaşamalarına engel olmuşlardır. Yine Sakarya Mahallesi Sakarya Parkı, Bayındırlık Mahallesi Spil yolu ve Dilşikar Camisinin bahçesine devrilen ağaçlar müdahale eden ekiplerimiz kısa süre içerisinde ağaçları kaldırarak hem trafikte yaşanacak olası bir sorunu ortadan kaldırdılar hem de halkımızın sorunsuz bir gün geçirmesi için gerekli tüm önlemleri almışlardır. Uzmanların yaptığı uyarılar neticesinde şiddetli lodosun ilçemizde bir süre daha etkili olacağı ifade edildi. Bizde Şehzadeler Belediyesi olarak ilçe genelinde hiçbir sorun yaşanmaması için ekiplerimiz ile hazırda duracağız. Bu noktada vatandaşlarımızdan ricamız kendi mahallelerinde ya da herhangi bir yerde gördükleri olumsuzlukları 4449045 Beyaz masa birimimize bildirmeleridir. Bu şekilde olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale etme şansımız olacaktır. Şehzadeler Belediyesi olarak olumsuz hava şartları normale dönene kadar kiraz masası ekiplerimiz sürekli nöbette olacaklar. Ayrıca lodos nedeni ile soba kullan vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını istiyoruz ” dedi.